1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taraftarsız Şampiyonluk Hayal!
Taraftarsız Şampiyonluk Hayal!

Taraftarsız Şampiyonluk Hayal!

BB Erzurumspor’un tarih boyunca hedeflerine hep taraftarları ile ulaştığını ifade eden Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, “Dünyanın en iyi yıldızlarını dahi transfer etsek, Erzurumspor taraftarının desteğini almadan şampiyon olma şansımız yok” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF 1. Ligde zirve mücadelesi veren BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, taraftar olmadan kesinlikle hedefe ulaşılamayacağını savundu.

Futbolcu olarak Erzurumspor’da şampiyonluk ve Süper lig sevinci yaşayan teknik adam olarak 2019-2020 sezonunda kurduğu kadronun Süper Lige yükselme başarısına tanık olan ve bu sezonda Sportif Direktör olarak Mavi-beyazlı ekipte şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen genç spor adamı taraftarsız başarının gelmesinin imkansız olduğunu söyledi.

Sportif Direktör Bilazer, “Hangi oyuncuyu alırsak alalım, Messi’yi Ronaldo’yu transfer edelim,  Erzurumspor taraftarının desteğini almadan şampiyon olma şansımız yok” diyerek taraftarların Mavi-beyazlı kulüp için ne kadar büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Hep destek tam destek

Bugünkü Adanaspor maçında taraftarların stat kapasitesinin yüzde ellisini doldurmasını arzu ettiklerini vurgulayan Bilazer, taraftarın her şartta her koşulda takımın yanında olmasını ve şampiyonluk için sabırlı olmaları gerektiğini söyledi.

Sportif Direktör Muzaffer Bilzer, şampiyonluk yolunun zorlu ve engebeli olduğunu belirterek, “Taraftarımızın, gücünün farkında olması gerekiyor. Motivasyon kaybı yaşanabilir ama bunu düzeltmek için ciddi mücadele veriyoruz. Taraftarımızın desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Erzurumspor taraftarı bu ülkede 4 takımdan sonra belki de en özel taraftardır. Yaşanan bu süreçteki küskünlüğü anlayabiliyorum ama bizi güçlerinden mahrum etmesinler. Hangi oyuncuyu alırsak alalım Erzurumspor taraftarının desteğini almadan şampiyon olma şansımız yok” diye konuştu.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.