1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Tavlaşoğlu, Ilıcalı vatandaşlara müjde verdi
Tavlaşoğlu, Ilıcalı vatandaşlara müjde verdi

Tavlaşoğlu, Ilıcalı vatandaşlara müjde verdi

Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, Ilıcalı vatandaşlara müjde verdi. Tavlaşoğlu, Pulur Çayı’nın sel ve taşkın risklerine karşı ıslahının yapılacağını, buranın halkın dinlenme ve mesire alanı olacağını dile getirdi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim vaatlerini sıralayan Tavlaşoğlu, göreve geldiklerinde Ilıca’nın tam ortasından geçen Pulur Çayı’nın sel ve taşkın risklerine karşı ıslahının yapılacağını söyledi.

“Oyun alanları kuracağız”

Yapılacak çevre düzenlemesi sayesinde vatandaşların buralardan istifadesinin sağlanacağını dile getiren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, “Büyükşehir Belediyesinin de destekleri ile Pulur çayının etrafında halkın oturup dinleneceği kamelyalar ve çocuk oyun alanları kuracağız. Yıllarca Ilıca’da piknik yapmak için mesire alanlarını kullanan vatandaşlarımız, Pulur çayının çevresine yapacağımız çağdaş makyajla, görsel güzelliğe sahip bir alanda dinlenme imkânı bulabilecekler. Emsalleri batı illerinde var olan dere ıslahlarının daha da güzelini Ilıca’ya kazandırmak istiyoruz. Nasip olur 31 Mart tarihinde halkımız bize yetki verirse en kısa sürede bu projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Tavlaşoğlu, Ilıca gezilerinde sürekli olarak gelen talepler arasında Yeni Çarşı yolunun ana artere bağlanma talepleri geldiğini de hatırlattı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapısı hazırlanan Yeni Çarşı yolunun seçimlerin ardından ana artere bağlanacağını söyleyen Eyüp Tavlaşoğlu, “Ilıca Bahçelievlerde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlamasıyla birlikte Yeni Çarşıda oluşan yoğunluk yolun ana artere bağlanmasını zaruri hale getirecek. Böylelikle Yeni Çarşı esnafının ticari aksı da istenilen düzeye ulaşmış olacak. Bu yol üzerinden toplu ulaşım araçlarının geçmesi ile de çarşı ekonomik canlılığını kazanmış olacaktır.” dedi.

 

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.