1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Tekmanlı çocukları güldüren yardım
Tekmanlı çocukları güldüren yardım

Tekmanlı çocukları güldüren yardım

Hem Tekmanlı Çocukları Hem De Yürekleri Isıtan Yardım…

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’un Tekman ilçesinde bir köy okulunda eğitim gören öğrenciler, hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kışlık bot ve mont yardımı ile güldüler. Botları ile birlikte objektiflere poz veren çocukların o anı, dondurucu soğuk havalarda yürekleri ısıttı. Okay Narlı isimli hayırsever ve bir grup gönüllü arkadaşı, Doğu ve Güneydoğu’da ihtiyaç sahibi okulları belirleyip sosyal medyadan başlattıkları kampanya ile çeşitli yardımlar yapan güzel yürekli insanlar topluluğu olarak dikkat çekiyor.

 

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNDEN YARDIM YAĞDI

 

Gönüllü insanlar Tekman ilçesine bağlı bir köy okulunda da öğrencilerin ayakkabı ve giyecek ihtiyacı olduğunu belirledi.  Yardım kampanyası başlatıldı, öğrencilerin her biri için botlar ve giyecek malzemeleri temin edildi. Başta İstanbul olmak üzere farklı illerden bot, mont ve ihtiyaç malzemesi yardımı yapıldı. Yardımlar Tekman’daki köy okuluna ulaştığında, yürekleri ısıtan görüntüler ortaya çıktı. Kışlık botlarını ellerine alıp objektiflere poz veren Tekman’lı çocukların hem yüzü hem de gözlerinin içi güldü.

 

 

‘‘GÜLE GÜLE GİYİNSİNLER’’

 

Yardım kampanyası çerçevesinde kışlık ayakkabıya kavuşan maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin sevinçleri, ‘o an’ olarak fotoğraflanıp ölümsüzleştirildi. Fotoğraflar sosyal medyada da paylaşılıp çocukların yüzlerinin gülmesine neden olan yardımseverlere teşekkür edildi. Çocukların kışlık ayakkabı ile fotoğrafları, dondurucu soğukların yaşandığı bölgede yapılan yardımların önemini de bir kez daha gözler önüne serdi. Oktay Narlı, ‘‘ Erzurum Tekman'da bir köy okulumuzda Eğitim gören çocuklarımız kışlık Bot ve Mont hediyelerini aldılar. Tamda zamanında gitti. Güle güle giyinsinler. Güvenen, Emek veren, destek olan güzel yürekli insanlara Teşekkür ederim.’’ dedi.

 

 

Sinan AYDIN'ın haberi...

 

RADARHABER 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.