1. HABERLER

  2. GENEL

  3. TEKZİP METNİDİR.
TEKZİP METNİDİR.

TEKZİP METNİDİR.

"ÇILGIN PROJE" DEĞİL ZENGİNLER İÇİN RANT PROJESİ -2-Sevgili okuyucularım, rant projesinden arazi sahiplenen isimlere devam ediyorum... Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel imzasıyla yayınlanan yazıya tekzip metni gönderildi.

A+A-

TEKZİP METNİDİR.

 

06.04.2021 tarihinde Yeniçağ Gazetesinde ve yenicaggazetesi.com.tr internet sitesinde “Çılgın proje” değil zenginler için rant projesi -2-” başlığıyla yayımlanan ilgili yazıyı kaynak göstererek www.gazeteguncel.com internet sitesinde yer verilen yazıların ilgili internet sitesinden kaldırılması bahsi geçen internet sitesinde tekzip metnimizin yayımlanması talebiyle, Güncel Medya Grup ve Koordinatörü Recep Kapucu’ya yönelik hazırladığımız tekzip metnini kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunarız.

 

06.04.2021 tarihinde Yeniçağ Gazetesinde ve yenicaggazetesi.com.tr internet sitesinde “Çılgın proje”değil zenginler için rant projesi -2-” başlığıyla yayımlanan ve yine ilgili yazıyı kaynak göstererek www.gazeteguncel.com internet sitesinde yer verilen yazılar içerikleri öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Türkiye’de faaliyet gösterdiği başta inşaat sektörü olmak üzere birçok ticari yatırımlarıyla sektörde önde gelen, tanınmış ve basiretli iş adamlarından biri olan müvekkilim hakkında yapılan tekzibe konu haber tamamen asılsız, mesnetsiz, kamuoyu nezdinde yanlış algı yaratıcı, şahsının ve ailesinin ticari itibarını zedeleyici ve kişilik haklarını ihlal eder mahiyette olup, maddi gerçeklik ile hiçbir suretle bağdaşmamaktadır.

 

Bu nedenle Yeniçağ Gazetesinde ve yenicaggazetesi.com.tr internet sitesinde yer alan ilgili yazıyı kaynak göstererek www.gazeteguncel.com internet sitesinde yer verilen yazılar gerçekler araştırılmaksızın, müvekkilimin bilgisine başvurulmadan ve kaynak gösterilmeden yazılmış olup, hiçbir gerçekliği olmayan tekzibe konu bu yazıların müvekkilimin şahsının ve ailesinin ticari itibarını ağır şekilde zedeleyici mahiyette olduğu aşikârdır. Atfedilen suçlamalarla ilgili müvekkilimin ve müvekkilimin sahibi olduğu şirketlerin hiçbir ilişkisi olmamıştır.

 

Gerçekler araştırılmadan ve/veya bilgimize başvurulmadan yapılan haberlere itibar edilmemesini, haberi yapan kurum/lar hakkında yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygı ile sunarız.

 

SÜLEYMAN ÇETİNSAYA

ARTAŞ İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.

AVRUPAKENT GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş.

VEKİLİ

AV. BİLGENUR GÜLKOPARAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.