1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi!
Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi!

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi!

Altın Kelebek'te ödül alan Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi!

A+A-

Erzurum Güncel- TRT 1'de yayınlanan MİT dizisi Teşkilat'ta Serdar rolünü canlandıran Çağlar Ertuğrul, 47. Pantene Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Ünlü oyuncu ödülü aldıktan sonra teşekkür konuşması yaparken aniden arkasına döndü. Çağlar Ertuğrul, Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı olayına gönderme yaparak "Biri arkamdan mimik yapıyor zannettim" dedi.

TRT 1'de pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde MİT ajanı Serdar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul da Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Sahneye çıkan Ertuğrul, ödülünü aldıktan sonra teşekkür konuşması yaptı.

"ARKAMDA BİRİ MİMİK YAPIYOR ZANNETTİM"

Ünlü oyuncu, teşekkür konuşması sırasında aniden arkaya döndü. Altın Portakal'da Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan polemiğe gönderme yapan Ertuğrul, "Arkamda biri mimik yapıyor zannettim" dedi.
Başlıksız-1
Sunucu Cem Davran ise "Bu o törenlerden değil, ne güzel kenarda duruyor" dedi.

Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı?  47. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulduAltın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı? 47. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu

NE OLMUŞTU?

58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın, 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. Sahneye çıkan Nihal Yalçın, ödülü almadan konuşma yapmış, Tamer Karadağlı ise elindeki ödülle arkada beklemişti. Karadağlı, Yalçın'ın konuşması esnasında sıkıldığını belli eden jest ve mimikleriyle dikkat çekmişti.

Tamer Karadağlı'dan yeni açıklamalar: Ben oraya siyasi bir iş için gitmedim, kendimi kandırılmış hissediyorum!Tamer Karadağlı'dan yeni açıklamalar: Ben oraya siyasi bir iş için gitmedim, kendimi kandırılmış hissediyorum!

3217603_0a0b6ef98932746797e14fc2cbaaca97

Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı aniden ödülü Nihal Yalçın'a takdim etmişti. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Kim verdi ödülü?" diye sormuştu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.
3217603_465a567cd026dead4bf4709f92a370ca
Karadağlı ise ''Ödülünüzle birlikte konuşun'' yanıtını vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.