1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Topaca, öldürülen teröristlerin hedefini açıkladı
Topaca, öldürülen teröristlerin hedefini açıkladı

Topaca, öldürülen teröristlerin hedefini açıkladı

Ankara Valisi Ercan Topaca, pazar gecesi yapılan teröristlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topaca, 'Pazar gecesi operasyonla öldürülen iki DEAŞ'lı teröristin hedefi AK Parti Kongresi'ydi' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ankara Valisi Topaca, "İstanbul'da yakalanan Azeri uyruklu Ebu Hüseyin Celilov takibiyle bu 2 teröriste ulaşıldı" dedi.

Ankara Valisi Topaca yaptığı açıklamada, öldürülen 2 DEAŞ'lı teröristin dün gerçekleşen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'ne saldırıda bulunacaklarını açıkladı.

Yabancı uyruklu olduğu belirtilen teröristlerin kitlesel eylem yapacakları ve hedefin de AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi olduğu öne sürülmüştü.

ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ankara ve İstanbul'daki polis ekiplerinin, Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyon kapsamında İstanbul'da gözaltına alınan bir şüphelinin ifadeleri doğrultusunda Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince Etimesgut ilçesi Yapracık Mahallesi TOKİ konutlarındaki adrese operasyon düzenlendi.

EVDE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Yabancı uyruklu oldukları belirlenen teröristlerin etkisiz hale getirildiği evde yapılan aramada 2 kalaşnikof tüfek, 12 şarjör, çok sayıda el bombası ve uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi. Deliller inceleme yapılmak üzere kriminal laboratuvara gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.