1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. TRT Müdürü Alemdar, o programı yaptırmadı
TRT Müdürü Alemdar, o programı yaptırmadı

TRT Müdürü Alemdar, o programı yaptırmadı

TRT Erzurum Radyosunun Erzurum'da bugün düzenleyeceği "Türk Halk Müziği Gençlik Korosu Yıl Sonu Konseri" ertelendi. TRT Müdürü Ayca Yarol Alemdar, ertelemeyi sosyal medya hesabından da paylaştı.

A+A-

Erzurum Güncel-  TRT ErzurumRadyosunun bugün Erzurum'da düzenleyeceği "Türk Halk Müziği Gençlik Korosu Yıl Sonu Konseri"nin ertelendiği bildirildi.

TRT Erzurum Müdürlüğünden yapılan açıklamada, TRT Erzurum Radyosunun bugün kentte yapmayı planladığı konserin, Hakkari-Irak sınırındaki operasyonda şehit olan 4 askerin acısından dolayı başka bir tarihte yapılmak üzere ertelendiği kaydedildi.

Açıklamada, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar temennisinde bulunularak, şehitlerin yakınlarına başsağlığı dilendi.

adsiz-005.png

Türkiye'nin şehidi, Erzurum'un şöleni var!

Türkiye'nin şehidi, Erzurum'un şöleni var!

 

Türkiye, Irak sınırında şehit olan askerleri için yas tutarken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ düzenledi. Beleş Cağ kebabımı yemek için insanlar bir birini ezdi.

Erzurum Güncel- Haber Onur SAĞSÖZ-Türkiye, Irak sınırında şehit olan askerleri için yas tutarken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ düzenledi. Şehit haberlerine rağmen organizasyonu iptal etmeyerek büyük bir skandala imza atan Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz’ın istifa etmesi bekleniyor.

 

 

ANTALYA İPTAL, ERZURUM DEVAM

 

Türkiye güne şehit haberleriyle uyandı. Irak sınırında devam eden terör operasyonunda 4 asker şehit olurken, 6 asker de yaralandı. Acı haberin duyulmasıyla birlikte ilk olarak Antalya Konyaaltı Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlemeyi planladığı Emre Aydın konserini iptal ettiğini duyurdu. Yurdun çeşitli noktalarındaki bir çok etkinlik şehit haberleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, Erzurum’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, ‘Cağ Kebap, Müzik ve Folklor Şöleni’ni iptal etmedi.

 

 

DAVULLU ZURNALI ETKİNLİĞE PROTOKOL KATILMADI

 

Sabah saatlerinde Havuzbaşı Kent Meydanı’nda yapılan etkinliğe protokol üyelerinin katılmaması dikkat çekerken, davul zurna eşliğindeki halk oyunları gösterilerinin ardından vatandaşlara ücretsiz cağ kebabı ikram edildi. Doğu’nun Sesi Erzurum Fasıl Ekibinin de yer aldığı programda şehit haberlerine rağmen organizasyonu iptal etmeyen Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz televizyon kanallarına röportaj vererek kameralar karşısında boy gösterdi. Şehitlere yapılan bu büyük saygısızlık karşısında Müdür Almaz’ın istifa etmesi beklenirken, skandalla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Valiliğin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Türkiye'nin şehidi, Erzurum'un şöleni var!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum