1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Türk şarkıcı ve oyunculardan, BM ve DSÖ'nün koronavirüs mesajlarının iletilmesine destek
Türk şarkıcı ve oyunculardan, BM ve DSÖ'nün koronavirüs mesajlarının iletilmesine destek

Türk şarkıcı ve oyunculardan, BM ve DSÖ'nün koronavirüs mesajlarının iletilmesine destek

Tuba Büyüküstün, Mert Fırat ve Edis gibi ünlü isimler, koronavirüs salgınıyla ilgili mesajların yayılması için Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütüne destek oldu. DSÖ ise koronavirüs önlemlerini geniş kitlelere ulaştıran ünlü isimlere övgü yağdırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye'den bazı şarkıcı ve oyuncuların, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili mesajların iletilmesinde Birleşmiş Milletler (BM) ve Dünya Sağlık Örgütüne (DSÖ) destek oldu. DSÖ Avrupa Bölge Ofisinden yapılan açıklamada, Tuba Büyüküstün, Mert Fırat ve Edis gibi ünlü isimlerin geleneksel medyanın ulaşabildiğinden daha geniş bir kitleye hitap ettiklerini söylendi.

CANLI YAYINI 35 BİN KİŞİ İZLEDİ

Açıklamada bu kişilerin, sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerine salgınla ilgili bilgilendirmede bulunduğu ifade edildi. Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün canlı yayında DSÖ'den Halk Sağlığı görevlisi Dr. Bahadır Sucaklı ile Kovid-19'a karşı tavsiyelerini konuştuğu, yayını yaklaşık 35 bin kişinin takip ettiği bildirildi.

ÜNLÜLER, GELENEKSEL MEDYANIN ULAŞABİLDİĞİNDEN DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞTI

Oyuncu Mert Fırat'ın da takipçilerine, Kovid-19 ile ilgili doğru bilgiye sahip olmanın önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi. Şarkıcı Edis Görgülü'nün de DSÖ tarafından açıklanan Kovid-19 tedbirlerini hayranlarıyla paylaştığı belirtilen açıklamada, ünlülerin destekleriyle geleneksel medyanın ulaşabildiğinden daha geniş bir kitleye ulaşıldığına işaret edildi.

Türk şarkıcı ve oyunculardan, BM ve DSÖ'nün koronavirüs mesajlarının iletilmesine destek

Kaynak: AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.