1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ı o görüşme mi ele verdi?
Tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ı o görüşme mi ele verdi?

Tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ı o görüşme mi ele verdi?

Halk TV'de İsmail Saymaz'ın Veyis Ateş'i konuk ettiği programa bağlanan Sezgin Baran Korkmaz'ın bir gün arayla yakalanması yerinin telefon bağlantısı ile tespit edildiği iddialarını gündeme getirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye'de ve ABD'de hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz dün Avustralya'da yakalandı. Bir gün önce Korkmaz Halk TV canlı yayında İsmail Saymaz'ın Veyis Ateş'i konuk ettiği sırada canlı yayına bağlandı.

Korkmaz'ın telefon görüşmesinin ardından kayıtlara takıldığı ve yerinin bu şekilde tespit edildiği iddia edildi. Korkmaz hakkında Türkiye'de de arama kararı bulunuyor.

fghfdhfdh.jpg

Programda Kormaz, "Benim hukukçu bir arkadaşım üzerinden defalarca ulaşmaya çalışmış. Ben de Veyis Bey ile konuştuğumda kendisi bana bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. Ailemin, çocuklarımın ne kadar güç durumda olduğunu anlattım. O da beni çok iyi anladığını ve yardım etmek istediğini söyledi.

Daha sonra beni aradı. Bana bu işi halledebileceğini, benimle uğraşan bir lobinin bana bunu yaptığını, kendisinin aracı olduğunu, bu nasıl olacak dediğimde istedikleri meblağı vermemiz gerektiğini, miktarın ne olduğunu söylediğimde 10 milyon euro olduğunu açık açık söylemiştir" dedi. Veyis Ateş ise bu iddiaya, "Ben bir lobi, klik adına 10 milyon euro istemedim." şeklinde konuştu. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.