1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Twitter'dan bombaladılar..
Twitter'dan bombaladılar..

Twitter'dan bombaladılar..

Erzurum Teknik Üniversitesi, geçen ay 'Araştırma ve Öğretim Görevlisi' alımı için ilan verdi. Ancak bir süre sonra ilanda ‘Öğrenci Belgesi' belirtilmediği gerekçe gösterilerek alım iptal edildi. Müracaat eden de etmeyen de sosyal medyadan ateş püskürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Teknik Üniversitesi, 29 Temmuz 2019’da resmi internet sitesi erzurum.edu.tr’den ‘Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Alım İlanı’ verdi. Son başvuru tarihi 19.08.2019 olan ilanın ön değerlendirme tarihi 22.08.2019 olarak belirtildi ve sınava giriş tarihi de 26.08.2019 olarak duyuruldu. Ancak ETÜ, sınavdan bir gün önce Twitter’dan şu duyuruyu yaparak alımı iptal etti. 

 

“Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz adına 29.07.2019 tarih ve 30846 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi Alım İlanımızın Araştırma Görevlisi kadrolarıyla ilgili olan kısmı, ilan metninin adaylardan istenilen belgeler kısmında ‘Öğrenci Belgesi’nin belirtilmemiş olması nedeniyle iptal edilmiştir. İptal İlanı Resmi Gazete’de en kısa zamanda yayımlanacaktır. Öğretim Görevlisi kadrolarıyla ilgili süreç devam etmektedir.

 

 

“TORPİLLİ ŞAHIS LİSTEYE GİREMEDİĞİ İÇİN Mİ İPTAL ETTİNİZ?”

 

ETÜ’nün bu duyurusundan sonra sosyal adeta yıkıldı. Sınava müracaat edenler de etmeyenler de üniversiteye adeta ateş püskürdü. Twitter kullanıcıları @erzurumteknik, @yokgovtr ve YÖK Başkanı Yekta Saraç’ı etiketleyerek tepkilerini dile getirirken, kullanıcılardan birinin, “Niye yalan söylüyorsunuz? 9. Madde bu demek değil mi zaten? Torpilli şahıs listeye giremediği için mi iptal ettiniz?” twiti dikkat çekti. Bu arada ETÜ’nün iptal ilanını hem resmi internet sitesinden hem de twitter’dan kaldırdığı görüldü. 

 

İŞTE TWİTTER’DAN YAPILAN BOMBARDIMAN

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.