1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üç Oyuncu Alacağız
Üç Oyuncu Alacağız

Üç Oyuncu Alacağız

BB Erzurumspor Teknik Patronu Mehmet Özdilek, üç oyuncu transfer edeceklerini belirterek, Beşiktaşlı Umut Nayir ile görüştüklerini doğruladı. Nurullah PALA/PUSULA

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, transfer sezonu bitmeden takıma üç oyuncu daha dahil edeceklerini söyledi.

Görüşme yaptıkları futbolcular arasında Beşiktaş’tan Umut Nayir’in de bulunduğuna dikkat çeken Özdilek, “Mevcut kadro içinde mutlaka eksiklerimiz var. Kadromuza katacağımız 3 oyuncu daha olacak. Umut Nayir ile bir görüşmemiz oldu. Beşiktaş’ın Avrupa maçları vardı. O maçlarda iyi de oynadı. Biz önümüze bakıyoruz. Tabii ki forvete mutlaka bir takviye yapacağız” dedi.

Hedef ligi iyi bir yerde bitirmek

Bu sezon Dadaşlarla şampiyonluk ve Süper Lig coşkusu yaşayan deneyimli teknik adam, ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Teknik Patron Özdilek, “Erzurumspor iç sahada taraftar desteğini alan bir takım. Covid-19 sebebiyle iç saha dış saha avantajı kalmadı. Yoğunluk ve konsantrasyon öne çıkıyor. Pandemi iç sahada avantajını ortadan kaldırdı. Şehir içindeki atmosferi yüksek tutmak gerek. Taraftarlarımızı mutlu eden sonuçlar almayı ve ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.