1. WEB TV

  2. GENEL

  3. Uyanış filmi yönetmeninin foyası ortaya çıktı!

Uyanış filmi yönetmeninin foyası ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filmiyle şok etmişti. Filmde Erdoğan'ın başına silah dayayıp, ailesini öldürmüş ve darbeyi başarılı göstermişti. Filmen yönetmeni olan Ali Av

Daha önce Reis filmini çeken yönetmen Ali Avcı evinde ByLock'tan aranan bir FETÖ üyesi ile birlikte yakalandı. Son filmi Uyanış'ta Erdoğan'ın başına silah dayatıp ailesini de katlettiren yönetmen 15 Temmuz darbesini başarılı göstermişti. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ali Avcı, Bağcılar'daki evinde gözaltına alındı.

BYLOCK'TAN ARANAN ŞAHIS EVİNDE YAKALANDI

Polis tarafından evde yapılan arama sırasında kaçan bir kişi ise kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan kişinin kendini Hasan Aslan olarak tanıttığı ancak yapılan kimlik kontrolünde bu kişinin FETÖ'nün Yıldız Teknik Üniversitesi soruşturmasında firari olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Fetullah Karabiber olduğu tespit edildi. Karabiber'in 'Bylock' kullanıcısı olduğu belirtildi.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar