1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Vaka artışı yüzde yüz oldu
Vaka artışı yüzde yüz oldu

Vaka artışı yüzde yüz oldu

Bakan Fahrettin Koca iki ile dikkat çekti: Vaka artışı yüzde yüz oldu

A+A-

Erzurum Güncel- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Bakan Koca paylaşımında Hatay, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır il sağlık müdürleriyle yaptığı toplantılarda bu illerin salgın açısından durumunu değerlendirdiklerini, yüksek riskin devam ettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan bir paylaşım yaptı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı bütün kurumlarla seferberlik zamanı olduğunu ifade etti.

"MÜCADELE GÜÇ BİRLİĞİ İLE KAZANILIR"

Bakan Koca, "Sağlık çalışanlarının üzerindeki yükü azaltalım. Mücadele güç birliği ile kazanılır." çağrısını yaptı.

BAKA KOCA UYARDI: YÜKSEK RİSK DEVAM EDİYOR

Ayrıca Koca, "Hatay, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır il sağlık müdürleriyle ayrı ayrı yaptığımız on-line toplantılarda, bu illerin durumlarını değerlendirdik. Yüksek risk devam ediyor." ifadelerini kullandı.

 

"ANTALYA VE HATAY'DA VAKA ARTIŞI YÜZDE 100.."

 

Bakan Koca, bu illerin durumuna ilişkin olarak ise, "Son bir haftada Hatay'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70, Antalya'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 71, Trabzon'da vaka artışı yüzde 50, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 75, Diyarbakır'da sabit artış var, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70." bilgisini paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.