1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Valilik idari soruşturma başlattı…
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Valilik idari soruşturma başlattı…

A+A-

Devlete yaptığı dört fabrika binası da sırf imalat hataları yüzünden yıkılan, buna rağmen devletten iş üstüne iş alan Olgun Gür, hangi meziyetinden(!) ötürü en kârlı ihaleleri almaya devam ediyor? Öyle ki 2. Organize Sanayi’de kendi hatasından ötürü meydana gelen 3 milyonluk zararı bile devlete ödetti!

Allah aşkınıza kim bu adam?

En az Sedat Peker’in iddiaları kadar çarpıcı iddiaların odağında olan Olgun Gür, şimdilik susuyor, ama yaptığı işler hep soru işaretleriyle dolu…

Önüne gelen her yere rüşvet dağıtıp dolandığı, kimi gayri meşru işlerini ancak bu sayede hallettiği sosyal medyanın diline sakız oldu. Buna rağmen Olgun Gür ellerini kollarını sallayıp dolaşabiliyor! Hatta şu sıralar, herkes o soruya cevap arıyor: Devlet, bu “rüşvetçi” işadamına yeni iş verdi mi vermedi mi?

Kim koruyor bu adamı?

Mısır’daki sağır sultan duydu da savcılar duymadı!

Günlerdir sosyal medya, müteahhit Olgun Gür denilen kişinin, işlerini nasıl rüşvetle hallettiğine dair haberlerle çalkalanıyor.

Müteahhit Olgun Gür, devletten ihaleler alıyor, şahsi inşaatlar yapıyor. Ama hakkında 2.Organize Sanayi’de yaptığı binaların çökmesiyle ilgili türlü iddialar ve bu iddiaları kanıtlayan bilirkişi raporları var. Buna rağmen Olgun Gür kendisini sanki bir AK Partiliymiş gibi takdim ederek kamu düzeni üzerinde bir baskı oluşturdu. Oysa bu sonradan yetme müteahhit paradan başka hiç bir partinin savunucusu değil.

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı dört fabrika binası da çöktü. Ama Olgun Gür nereden o gücünü alıyorduysa alıyordu, kendi hatasından ötürü doğan zararı devlete yıkmakta son derece kararlıydı. Öyle de yaptı nitekim… Kendi yalan yanlış yaptığı binalardan ötürü devletin uğradığı zararı yine devlete fatura etti.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum