1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Ve Bülbül YPG'lilerden alındı! Afrin yolu açıldı...
Ve Bülbül YPG'lilerden alındı! Afrin yolu açıldı...

Ve Bülbül YPG'lilerden alındı! Afrin yolu açıldı...

YPG'li teröristler bugün darmadağın oldu. Darmık Dağı'nın eteğindeki Ali Kar ve Zara köylerinin ardından Bülbül kasabası da düştü

A+A-

YPG'li teröristler bugün darmadağın oldu. Darmık Dağı'nın eteğindeki Ali Kar ve Zara köylerinin ardından Bülbül kasabası da düştü. ÖSO'nun sosyal medya hesapları, YPG'lilerin kasabadan çekildiğini duyurdu. Bugün yaşanan gelişmelerle Kilis sınırında Şeyh Obası'ndan Şinkal'e kadar olan kuzey cephesi birleştirildi.

TSK, Zeytin Dalı harekâtında öldürülen terörist sayısının 790'a çıktığını açıkladı. Bir günde 78 terörist öldürüldü. Bugün vurulan terörirst sayısı ise 14.

Ayn Batna Dağı YPG'li teröristlerden alındı, dün ele geçirilen Kurni Dağları'nın en yüksek noktasında ise artık Türk askeri var. Savaş uçakları, Afrin'in güneyindeki Daret İzze çevresindeki terör mevzilerini gece saatlerinde bombaladı.

Uluslararası haber ajansı AP, YPG'lilerin müttefikleri ABD'den Türkiye'yi durdurması için yardım istediğini duyurdu.

14.20 : Afrin yolunda en önemli kasabalardan biri olan Bülbül dakikalar önce YPG'li teröristlerden alındı. Darmık Dağı'nın hemen arkasında yer alan kasabadan teröristler çekildi.

14.00 : Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, kısa vadede Afrin çevresinden bir göç dalgasının beklenmediğini söyledi.

13.30 : TSK ve ÖSO, YPG’nin Bülbül bölgesindeki terör kampını aldı. ÖSO'dan yapılan açıklamada en az 14 PKK'lının öldürüldüğü belirtildi. 

12.50 : Kilis'te YPG'li teröristler tarafından atılan patlamamış bir roket bulundu. Barış Mahallesi'ndeki iki katlı binanın alt katındaki iş yerine isabet eden roket, bir bina sakininin dikkati sayesinde ortaya çıktı.

12.10 : Türkiye'nin dört bir yanından Afrin harekâtına katılan askerlere destek yağıyor. Annelerin elleriyle hazırladığı yemekler, cephedeki askere ulaştırıldı. Fotoğraf AnadoluAjansı'ndan.

11.55 : ÖSO ve TSK, Bülbül bölgesindeki Darmık Dağı'nın eteklerinde yer alan Ali Kar ve Zara köylerini teröristlerden aldı. Böylece kuzey cephesinde Şeyh Obası'ndan Şinkal'e kadar olan kısım birleştirildi.

11.40 : Reyhanlı'ya YPG'li teröristlerin attığı ve patlamayan roket, bomba imha uzmanları tarafından imha edildi. Anadolu Ajansı, yaklaşık üç metrelik roketin saplandığı evin bahçesinde infilak ettirildiğini bildiriyor.

11.30 : Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait konvoy İdlib kuzeyindeki Kefr Lusin beldesinden, Halep batısındaki Daret İzze ve Salva bölgelerine intikal etti.

10.05 : TSK: Zeytin Dalı harekatında 790 terörist öldürüldü. Dünden bu yana öldürülen terörist sayısı 78.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.