1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Yatırımcılara Duyuru: 10 İlde Arsa Satışı
Yatırımcılara Duyuru: 10 İlde Arsa Satışı

Yatırımcılara Duyuru: 10 İlde Arsa Satışı

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı yeni taşınmaz satış ihalesi için duyuruda bulundu. Aralarında Ankara, İzmir, Muğla, Adana, Nevşehir, Erzurum, Aydın ve Yalova'nın de yer aldığı 10 farklı ilde arsa satışı yapılacağı ilan edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı taşınmaz satışı için ihale düzenleyeceğini duyurdu.  15 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu ile 10 farklı ilde yer alan çok sayıda taşınmaz emsallerinden çok daha uygun fiyatlarla satışa sunuldu. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI ÖZELLEŞTİRME İDARESİ TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ İLANI 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı çok sayıda taşınmazı birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “pazarlık” usulü yöntemiyle satışa çıkardı.  İhaleye girmek için teklif veren kişilerin zarfları açılarak açık artırma yöntemiyle teklif sahipleri arasında ihale ile taşınmazlar en yüksek teklifi veren kişi ya da kuruma satılacak.  26 Ekim tarihinde başlayacak olan ihaleler 4 Kasım tarihine kadar devam edecek. Taşınmaz ihalesine girmek isteyen her firma mutlaka ihale şartnamesi almakla yükümlü tutulacak ve bu şartnameye uygun olarak düzenlenen ihale mektubunu son teklif verme tarihinde saat 18:00'e kadar teslim etmekele yükümlü tutulacak.

screenshot_575_1.jpgscreenshot_576_1.jpgscreenshot_577_1.jpg
Emlak 365

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.