1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Yeni Türkiye'nin destanı 15 Temmuz
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Yeni Türkiye'nin destanı 15 Temmuz

A+A-

Minarelerde sela, camilerde mevlid, dudaklarda dua, gönüllerde huzur ...Yeni Türkiye'nin destanı 15 Temmuz

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ikinci yılında da millet olarak aynı acıyı ve aynı coşkuyu yeniden hatırladık... Kararlıyız:  Kahpeliği de kahramanlığı da... Unutmayacağız,  unutturmayacağız...

 

Türkiye,  İki yıl önce FETÖ eliyle sahnelenen uluslararası bir senaryon kirli oyunu yüzünden, uçurumun kenarından dönmüştü. Bugün Türkiye yepyeni bir sistem, güçlü siyasi  irade ve cesur atılımlarıyla yeniden şahlanışa kalktı.

-Devletin içine sızan FETÖ'cü teröristler, 15 Temmuz 2016 akşamı Türkiye'yi kan gölüne çevirip, paramparça olması için düşmanın bile yapmayacağı bir alçaklıkla, silahsız sivil insanlara saldırıp, şehirleri bombaladılar.

-Bugün yargılamada ve görevden almalardaki kimi küçük çaplı kusurlar üzerinden, FETÖ'nün kanlı kalkışmasını sulandırmak, hatta mağduriyet oluşturmak için çabalayan bazı zavallılar,  iki yüz elli şehidi, iki binin üzerindeki yaralıyı ve yağdırılan bombaları unuttuk zannediyorlar. Unutmadık, unutturmayacağız da...

-Çünkü o kanlı gece, bu millet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde ölümüne mücadele verdi, yeryüzündeki son Türk devletini ve her karışı için şehit kanı akmış bu cennet vatanı yeniden canıyla bedel ödeyerek savundu.

-Bugün millet olarak elbette sevinçliyiz, gururluyuz ve yarınlardan eminiz. Çünkü güçlü bir devletimiz, güzel bir vatanımız ve her türlü tehlikeye karşı tetikte olan yürekli milletimiz var.

-FETÖ üstünden Türkiye'ye diz çökertmek isteyen emperyalist katiller, 15 Temmuz'da yedikleri tokat yüzünden, bugün de küresel oyunlar ve ekonomi eliyle Türkiye'yi sıkıştırmaya çalışıyorlar.

-Lakin unuttukları bir gerçek var. O da şudur:  Türkiye, Allah'ın izni ve milletin sağ duyusu sayesinde,  bu kumpasları da defetmesini bilecek. Bu asil millet; Çanakkale'de ve İstiklal Harbi'nde olduğu gibi bugün de  Batı'nın kirli yüzü ve kararan vicdanına rağmen dimdik yoluna devam edecek, güçlü millet-güçlü devlet düsturu ve inancını asırlar ötesine taşıyacak.

-Dün bütün bir vatan adeta gelin gibi süslendi. Yediden yetmişe herkes bayram coşkusu yaşadı.İki yıl önce parçalanmanın eşiğinden dönen Türkiye'nin yeniden dirilişini kutladık. Öyle samimi ve öyle inançlıyız ki, dağ taş bile dile gelip bizimle aynı duaya amin dedi: Allah'ım, bu necip millete bir daha 15 Temmuz gibi kanlı bir gece yaşatma...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.