1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz'dan Yıldız'a Ziyaret
Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz'dan Yıldız'a Ziyaret

Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz'dan Yıldız'a Ziyaret

Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz ve dernek yöneticileri Turan Bağaçlı, Şerafettin Macit ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Erzurum Güncel- Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı Salih Kaygusuz ve dernek yöneticileri Turan Bağaçlı, Şerafettin Macit ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız'ı ziyaret ettiler.

Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Bakanı Salih Kaygusuz, bağımlılıkla mücadele konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile var olan mevcut çalışmaları daha verimli hale getirmek için okullarda Yeşilay kulüplerinin daha aktif hale getirilmesini dile getirerek Türkiye'de Bağımlılıkla Mücadele konusunda Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Yeşilay Cemiyeti'nin faaliyetlerinin her zaman yakından takip ettiğini, yapılacak çalışmalara her türlü desteğini esirgemeyeceğini dile getiren İl Müdürü Yıldız, ziyaretlerinden dolayı Yeşilay Cemiyeti Başkanı Salih Kaygusuz'a ve beraberindeki cemiyet yöneticilerine teşekkür etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.