1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Yıldırım'da “ADAYIM” dedi...
Yıldırım'da “ADAYIM” dedi...

Yıldırım'da “ADAYIM” dedi...

Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın karşısına dikilen ve “bu yarışta ben de varım” diyen, bir sonraki dönemde yine aday olan ve “en çok oyu alan” ancak ataması yapılmayan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü için yeniden yola çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- YAKLAŞIK sekiz yıl kadar önce, çok daha genç bir bilim insanı olarak Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın karşısına dikilen ve “bu yarışta ben de varım” diyen, bir sonraki dönemde yine aday olan ve “en çok oyu alan” ancak ataması yapılmayan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü için yeniden yola çıktı.

Üniversite camiasında rektörlük için ismi en çok konuşulan bilim insanları arasında gelen ve aday olup-olmayacağı gizemini koruyan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, adaylık başvurularının sonuçlanmasına saatler kala “yarışta ben de varım” dedi ve başvurusunu yaptı.

Bir önceki seçimin en çok oyu alan adayı olan ancak ataması yapılmayan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım, aday olup-olmayacağını merak eden çevrelerin merakını son anda giderdi. Uzun süre aday olup-olmaması noktasında düşündüğünü ve yakın çevresi ile bir durum değerlendirmesi yaptığını belirten Yıldırım, “Sonuçta adaylık için başvurmamız gerektiğine kanaat getirdik ve başvuru süresininin tamamlanmasına bir gün kala başvurumuzu yaptık. Allah her şeyden önce hem bizim ve hem de üniversitemiz için hakkımızdan hayırlı olan neyse onu nasip etsin. Rektör olarak görevlendirilmemiz halinde çok önemli projeleri hayata geçireceğimizi, Atatürk Üniversitesi’ni başta çevresine ışık saçan, ülkemizin ve hatta bölgemizin adından sıkça sözü edilen bir bilim yuvası haline getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. erzhaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum