1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. 1 kadını taciz edip ve dövünce, dayak yedi
1 kadını taciz edip ve dövünce, dayak yedi

1 kadını taciz edip ve dövünce, dayak yedi

ERZURUM'da akli dengesi bozuk, 36 yaşındaki S.K., caddede taciz ettiği kadının tepki göstemesi üzerine bu kez darp etti. Kaçmak isterken çevredekiler tarafından darp edilen S.K., polis tarafından gözaltına alındı.

A+A-

Erzurum Güncel- Olay. 22 Aralık günü Erzurum'un en işlek kesimlerinden Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Akli dengesi bozuk S.K. taciz ettiği kadının peşine düşüp tepki göstermesi üzerine yumruklarla vurmaya başladı. Aldığı darbelerle yere düşen 33 yaşındaki S.K.'nın imdadına çevrede bulunanlar yetişti. Kaçmak isterkenler tarafından yakalanan ve dövülen S.K., polis tarafından gözaltına alındı. Polis, gelen S.K.'nın yakınlarına, şunları söyledi:

"Ne yapacağız bunu? Sürekli böyle. Bırakmıyor ki kadın milleti gezsin. Buna da, darp ettiği bayanlara da yazık. Bunun akli dengesi yerinde değil diyorsunuz, raporları da var. Biliyoruz, ama sürekli hafta bir iki kez caddede bayanları ya taciz ya da darp ediyor. Bunun bir çözüm noktasını bulun. Bulamıyorsanız hep beraber bir çözüm bulalım. Hastaneye yatırmamız gerekiyorsa hastaneye yatıralım. Çünkü sürekli insanları mağdur ediyor." 

Dövülen ve şikayetçi olan S.K., hastaneye akli dengesi bozuk olan S.K. karakola götürüldü.

ERZURUM'DA AKLI DENGESI BOZUK 36 YASINDAKI S.K (ORTADA) TACIZ ETTIGI BIR KADINI DARP ETTI. OLAY YERINE GELEN POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINAN S.K, KARAKOLA GOTURULDU. (FOTO: DHA / ZAFER KUMRU / ERZURUM)

ERZURUM'DA AKLI DENGESI BOZUK 36 YASINDAKI S.K TACIZ ETTIGI KADINI DARP ETTI. OLAY YERNE GELEN POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINAN S.K, KARAKOLA GOTURULDU. (FOTO: DHA / ZAFER KUMRU / ERZURUM)

ERZURUM'DA AKLI DENGESI BOZUK 36 YASINDAKI S.K TACIZ ETTIGI KADINI DARP ETTIGI GORUNTULER BIR IYSEYERININ GUVENLIK KAMERASINA BOYLE YANSIDI. OLAY YERNE GELEN POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINAN S.K, KARAKOLA GOTURULDU. (FOTO: DHA / ZAFER KUMRU / ERZURUM)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.