1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 10 Numara Moral!
10 Numara Moral!

10 Numara Moral!

Diz çapraz bağlarından ameliyat olan Eren Özdemir’e en anlamlı ziyaret

A+A-

Erzurum Güncel- O, Erzurumspor’un gelecek vaat eden yıldızı… Mavi-beyazlıların U19 yaş takımının 10 numarası Eren Özdemir, Keçiören maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Teknik heyet ve arkadaşları kupa ile kendisini ziyaret ederek moral aşıladı.

Nurullah PALA/PUSULA

O, TRT Spor Futbol Okulu’nda spora başladı. Ardından Büyükşehir Belediyespor Alt Yapısına transfer oldu. Bahsettiğimiz isim BB Erzurumspor’un U19 Yaş Takımının 10 numarası Eren Özdemir…

TFF Bölge Karmalarına da seçilen ve Ay-yıldızlı forma ile Milli takım seçmelerine katılan Mavi-beyazlıların yetenekli oyuncusu Eren Özdemir, tam formunun zirvesinde iken sakatlık yaşadı.

Keçiörengücü ile 34. Haftada oynanan ve Dadaşların 5-4 kazandığı maçta sol diz çapraz bağları kopan şansız futbolcu bıçak altına yatarak başarılı bir ameliyat geçirdi.

Hocaları ve takım arkadaşları yanına koştu

Atatürk Üniversitesi  Yakutiye Araştırma Hastanesinde,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Emre Paksoy tarafından ameliyat yapılan genç Dadaşların 10 numarasına hocaları ve takım arkadaşları kupalı moral verdi.

Teknik Patron Fetullah Demir ile Yardımcısı Yücel Karakoç ile takımın önemli yıldızlarından Ahmet Eren Akgüney ile Ahmet Eren Aksakal, Lig 3’ncülüğü kupasıyla birlikte genç futbolcuyu ziyaret ederek kendisine “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek moral aşıladılar.

Başarının mimarlarından

Mavi-beyazlıların genç yıldızı Eren Özdemir, bu sezon Genç Dadaşların U19’da ortaya koyduğu başarıda ve lig üçüncüsü olmasında önemli rol oynadı.

Ligde kendi adına 30 Maçın 29’nda ilk 11’de müsabakaya başlayan Eren Özdemir,  toplamda 2445 Dakika süre aldı. Mavi-beyazlı forma ile geride kalan sezon 3 gol atan Eren Özdemir bir çok asist yaparak başarılı bir performans sergiledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.