1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 100. Yıla Yakıştı...
100. Yıla Yakıştı...

100. Yıla Yakıştı...

100. Yıl Anadolu Curling Turu Müsabakaları 13 - 15 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Ümitköy Spor Kompleksi Buz Salonu'nda yapıldı. Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin, “Turnuva Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakıştı” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Federasyonları içinde ilklere imza atan federasyonlardan biri olan Türkiye Curling Federasyonu Başkent Ankara’da anlamlı bir turnuva düzenledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında ‘100. Yıl Anadolu Curling Turu Müsabakaları’ düzenleyen Türkiye Curling Federasyonu takımları Ankara’da buluşturdu.

13 - 15 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Ümitköy Spor Kompleksi Buz Salonu'nda yapılan  Müsabakalara  6 ilden toplam 24 takım katıldı. Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin’in de izlediği 100. Yıl Anadolu Curling Turnuvası nefes kesti.

Birincilik averajla kaybedildi

Oldukça  çekişmeli geçen turnuvada Erzurum il karması oynadığı tüm maçları kazanarak 1.liği averajla kaybetti. Dadaş curlignçiler averajla Samsun İl Karmasının ardından ikinci sırada yer aldı. Zonguldak üçüncü sırada yer alırken, Trabzon İl Karması ise turnuvası dördüncü sırada tamamladı.

Şebin Kupa verdi tebrik etti

Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kenan Şebin, 6 ilden 24 takımın çok anlamlı bir turnuvaya katıldıklarını belirterek, “Burada şampiyon olmanın ya da son sırada yer almanın bir önemi yok. Burada önemli olan Cumhuriyetimizin 100. Yılında yarışmaktı. Sizler bunu başardınız. Bu turnuva katılan tüm takımları kutluyorum. Yönetici ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir turnuva oldu” dedi.

Taşkesen: 100. Yılda yarışmak güzeldi

Erzurum İl Karmasının antrenörü Enes Taşkesen, 100. Yıl Anadolu Curling Turu Müsabakalarında il karması olarak yarıştıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Federasyonumuz tarafından düzenlenen böylesi anlamlı turnuvada yer almak ve derece yapmak bizim için büyük bir gurur.  24 takım arasında  Erzurum il karma  Takımımız oynadığı Tüm maçları kazanarak 1.liği averajla kaybetti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Elinize kolunuza sağlık gençler” şeklinde konuştu.Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.