1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 16 oyuncunun sözleşmesi bitiyor
16 oyuncunun sözleşmesi bitiyor

16 oyuncunun sözleşmesi bitiyor

39 puanla ligde kalan Erzurumspor’da 16 futbolcunun sözleşmesinin bitmesine sayılı günler kaldı

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. 31 Mayıs’ta boşa çıkacak olan isimler arasında Eren Tozlu, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ve Estrela gibi takımın en istikrarlı isimleri de bulunuyor.

39 puanla ligde kalan Erzurumspor’da 16 futbolcunun sözleşmesinin bitmesine sayılı günler kaldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden 16 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. 31 Mayıs’ta boşa çıkacak olan isimler arasında Eren Tozlu, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ve Estrela gibi takımın en istikrarlı isimleri de bulunuyor.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Spor Toto 1. Ligde son haftada Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Dyorex Boluspor’u 2-0 mağlup ederek 39 puanla ligde kalan ve sezonu 13. Sırada tamamlayan Erzurumspor’da 29 oyuncudan 16’sının sözleşmesi 31 Mayıs 2023 tarihinde bitiyor. 16 oyuncu sayılı günler sonra boşa çıkacak. Takımda sözleşmesi bitecek ve boşa çıkacak olan isimler arasında takımın gol yükünü çeken Eren Tozlu ile savunmanın bel kemikleri Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş ile orta sahanın dinamosu Estrela gibi yıldızlarda yer alıyor.

Forma yüzü görmeden sözleşmesi bitti

Erzurumspor’da sezon içinde sözleşmesi devam etmesine rağmen sakatlığı nedeniyle Almanya’da olan Ahmet Canbaz, bir tek maçta bile forma yüzü görmeden sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitiyor.

Süleyman Koç aylarca sakat kaldı

Erzurumspor’da sezona iyi başlayan oyunculardan biri olan ve 2 gol atan Süleyman Koç, 38 haftalık lig maratonunda Mavi-beyazlı forma ile sadece 14 maça çıkabildi. Sakatlığı nedeniyle aylarca formasından uzak kalan ve çok sayıda maç kaçıran 31 yaşındaki Süleyman Koç’un da sözleşmesi bitiyor.

Olanare sezonun bitmesini bile bekleyemedi

Mavi-beyazlı kulüpte Samuel Olanare, son haftalarda formasını kaybedince şehri terk eden isimlerin başında geldi. Nijeryalı oyuncu, sözleşmesini tek taraflı feshederek ülkesine döndü.

Sözleşmesi bitenler:

Alican Öfesli, Ahmet Canbaz, Celal Hanalp, Batuhan Artarslan, Zakarya Bergdich, Eyüp Oskan, Estrela, Eren Tozlu, Samuel Olanare, Mikhail Rosheuvel, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Herolind Shala, Süleyman Koç,Ufuk Budak.

Sözleşmesi devam edenler:

 Göktuğ Bakırbaş, R.Oğuzhan Yağcı, Fırat Aymak, Cengizhan Bayrak, Fırat Şaşi, Güney Yılmaz, Haluk Baydan, Özgür Sert, Sefa Akgün, Yakup Kırtay, Ahmet Eren Aksakal, Ahmet Eren Akgüney, M. Furkan Özhan.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.