1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 20 günde kendine iş buldu
20 günde kendine iş buldu

20 günde kendine iş buldu

4 Şubat’ta Tuzla mağlubiyeti sonrası Erzurumspor’un yollarını ayırdığı Muzaffer Bilazer, 20 gün boş kaldıktan sonra Boluspor’a imza attı. Genç teknik adam Kırmızı-beyazlılarda iş başı yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da  Muzaffer Bilazer dönemi başladı.

Sait Karafırtınalar’ın istifasından sonra teknik direktör arayışına giren Kırmızı-beyazlı Kulüp,  4 Şubat’ta Erzurum FK’dan ayrılan Muzaffer Bilazer ile anlaştı.

4 Şubat 2023 tarihinde Erzurumspor’un Tuzlaspor’a sahasında 2-1 mağlup olmasından sonra Mavi-beyazlılar Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayırarak kan değişikliğine gitmişti. Dadaşlar Hakan Kutlu’yu göreve getirmişti.

Sadece 20 gün boşta kaldı

Futbolcu olarak Erzurumspor’da şampiyonluk yaşayan sportif direktörlüğünün yanı sıra iki dönemde Dadaşların temsilcisinde Teknik Direktör olarak görev yapan Muzaffer Bilazer, sadece 20 gün boş kaldıktan sonra kendine iş buldu. Genç teknik adam, Play-Off mücadelesi veren Boluspor’a hoca oldu.

Karafırtınalar gitti Bilazer geldi

Ligde 34 puanla 9. Sırada bulunan ve Play-Off mücadelesi veren Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar görevinden istifa etti.

Kırmızı-beyazlı Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Uzun soluklu büyük hedeflerle sezon başında yola çıktığımız teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar, ailevi sebepleri ve kulübe faydalı olamayacağını belirterek ayrılma talebini yönetim kurulumuza iletmişlerdir. Başkanımız Savaş Abak ve teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar’ın görüşmelerinden sonra yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Sait Karafırtınalar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında Erzurum FK’nın başına geçen Muzaffer Bilazer, takımla beraber 26 maça çıktı. 45 yaşındaki teknik adam, 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak, toplam 31 puan topladı. Bilazer’in Erzurum ile yolları ise 4 Şubat 2023’te ayırmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.