1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'ın yıldız ismine şaşırtan sözler!
3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'ın yıldız ismine şaşırtan sözler!

3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'ın yıldız ismine şaşırtan sözler!

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup olurken, usta yazarlar karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlılar için sert değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol Süper Lig’de haftanın derbisinde kazanan Trabzonspor… Bordo mavililer 5. haftanın en önemli mücadelesinde Papara Park’ta ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş’ı 3-0 gibi net bir skorla devirdi.

Karşılaşmanın ardından spor yazarları derbiye dair değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE O YAZILAR...

 

 

"PİRİNCE GİDERKEN BULGURDAN OLDU" (Bilal Meşe/Milliyet)

"PİRİNCE GİDERKEN BULGURDAN OLDU" (Bilal Meşe/Milliyet)

"Beşiktaş mı? Evet, ilk yarıda topla fazla oynadı, gelin görün ki, dişe dokunur, öyle aman aman bir üretimi olmadı, olanlar da karambolden geldi, sadece Gedson’un sıfıra yakın noktadan bir vuruşu vardı aklımızda kalan. Çarşıya pirince giderken, evdeki bulgurdan olursunuz! Bu farklı yenilgi Kartal için erken uyarıdır, dileriz herkes şapkasını önüne koyar, dersler çıkarır"

"REBIC-ONUR KANADINDAN YIKILDILAR" (Uğur Meleke/Hürriyet)

"REBIC-ONUR KANADINDAN YIKILDILAR" (Uğur Meleke/Hürriyet)

"Trabzon’da farkı belirleyen teknik adam kararlarıydı. Şenol Güneş’in sol bekte (orijini o bölge olmayan) Onur, önünde de (net bir pozisyonu olmayan, çok yönlü ama klasik bir sol açık diyemeyeceğin) Rebic’le başlamasının faturasını oradan üretilen gollerle ödedi Beşiktaş. İlk gol öncesi Mendy topu orada kazandı. İkinci gol öncesi de Visca faulü..."

"Şenol Güneş, takımı Sivas önünde 2-0 galipken, ipler kopmuşken önce Zaynutdinov’u sola koymuş, sonra da Rebic’i oraya alıp Kazak futbolcuyu sağa kaydırmıştı. Tabii 2-0 olmuş Sivas maçında pozisyonlarla bu kadar oynamakla, Trabzon’da müsabakaya başlamak farklı şeyler."

"BU SEZON COLLEY İLE BİTMEZ" (Sinan Vardar/Fotomaç)

"BU SEZON COLLEY İLE BİTMEZ" (Sinan Vardar/Fotomaç)

"Beşiktaş savunmasının savrukluğu S.O.S sinyali verdi. Colley hem ağır, hem de pozisyon alamıyor. Üçüncü goldeki aciz durumu 'Bu sezon Colley'le bitmez, biterse de hüsranla biter' dedirtti. Beşiktaş dün takım olarak kötüydü. Her zaman övgüyle bahsettiğimiz Gedson'un bu kadar kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Beşiktaşlı futbolcular tel tel döküldü. Bir takım ilk isabet şutunu 82. dakikada buluyorsa yenilmeye mahkumdur."

"SKOR DAHA KÖTÜ OLABİLİRDİ" (Erman Toroğlu/Sabah)

"SKOR DAHA KÖTÜ OLABİLİRDİ" (Erman Toroğlu/Sabah)

"Beşiktaş 2. yarıda tepki göstermedi, gösteremedi. Oyuncu değişikliklerinde bile Trabzonsporlu oyuncular oyun şekillerini değiştirmedi. Giren, çıkanı aratmadı. Fark, daha da açık olabilirdi. Düşünün Beşiktaş'ın Trabzonspor kalesine giden ilk şutu, 82. dakikada. Bilmiyorum size maçı uzun uzun anlatmaya gerek var mı? Beşiktaş dün gece kötü değildi, çok kötüydü."

 

"TRANSFERLERİ BEĞENMİYOR" (Oktay Derelioğlu/Takvim)

"Gedson, Rebic ve Cenk Tosun sahada yoktu. Defansif anlamda Necip elinden geleni yapmaya çalışıyor ama neden sürekli Necip oynuyor anlamıyorum. Şenol Güneş, yapılan transferleri sanırım beğenmiyor. Beşiktaş bu maçta 3 puan dışında moral motivasyon açısından da önemli bir darbe yaşadı."

"BEŞİKTAŞ'TA PROBLEM ÇOK BÜYÜK" (Ahmet Çakar/Sabah)

"Beşiktaş, Trabzon'da darmadağın oldu. Futbol adına ne oynadılar derseniz, hiçbir şey… Masuaku, Muleka ve Aboubakar'ın olmayışı yanlış 11'di. İkinci yarı Şenol Güneş bu değişiklikleri yapmak zorunda kaldı. Beşiktaş oyunun hakimi olduğu dakikalarda Trabzonspor, Onuachu ile öne geçti. Tam bir defans yerleşim hatası. 2. golse Bakasetas'ın frikikten iğne deliğinden geçirip attığı gol."

 

"Bu golde hem baraj hatası hem de kaleci Mert'in yanlışı var. Beşiktaş takım savunmasını Türkiye'de en kötü uygulayan ekiplerin başında geliyor. Üstelik dün gece hücum da edemediler. İlk isabetli şut Ghezzal tarafından 82'de atıldı. Trabzon toparladı, Beşiktaş'ta ise problemler büyüyerek devam ediyor. Volkan Bayarslan iyi yönetti gibi görünen maçta fazla faul ve kart hatası yaptı. Sonuca etkisi olmadı ama Volkan'ı dün çok konsantre göremedim."

"ZORUNLU BİR KAYIP" Attila Gökçe/Milliyet)

"Bu maç Beşiktaş’ta bugüne kadar perde gerisinde kalan oyuncuların da beklenen form düzeyini yakalayamadığını gösterdi. Rebiç ve Cenk’i izledikten sonra Oxlade Chamberlain’in performansını da merak etmeye başladık. Ghezzal da sakatlığı atlatıp takımla çalışırken maç tecrübesi dediğimiz çizginin elbette uzağında kalmış. Bu duruma erken önlem almak gerekirdi. Şenol Hoca’nın önündeki zor fikstüre bakarak gerekli önlemleri alacağını, farklı oyun anlayışıyla takımı toparlayacağını sanıyorum… Hele Perşembe günleri oynanacak 'Konferans' maçlarında bu tablonun asla tekrarlanmaması gerekir"

"ABOUBAKAR YOKSA, BEŞİKTAŞ YOK" (Ali Gültiken/Sabah)

"Dün akşamki coşkudan ve kazanma isteğinden yoksun performansı Beşiktaş'ın canını çok acıttı. Futbolda her zaman daha çok isteyenler, yüreğini ortaya koyanlar kazanır. Topa değil, oyuna hakim olmak gerekir. Beşiktaş'ta 'Aboubakar yoksa oyun da yok skor da yok' görüntüsü hiç hoş değil. Beşiktaş kendi içinde oyunu belli bir seviyede tutacak süreci oluşturmalı. Trabzonspor kadro eksiklerini yeni tamamlasa da doğru bir oyunla zorlukları aşabildi."

"ACI BİR DERS" Turgay Demir/Fotomaç)

"Beşiktaş'ta Aboubakar'ın milli maç sonrası geç gelmesi Kartal'ın ayarlarını bozdu… Şenol hoca, milli maç sonrası zorunlu sebeplerle geç gelen Aboubakar'a ders verirken kendisi acı bir ders aldı! Soldaki Rebic ve Onur'un Mehmetcan karşısında tel tel dökülmeleri, Cenk Tosun'un merkezi dolduramaması, Rashica, Gedson, Amir, Salih bağlantılarını da kesti."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.