1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 3 kilo 894 gram esrarla yakalanan kadın tutuklandı
3 kilo 894 gram esrarla yakalanan kadın tutuklandı

3 kilo 894 gram esrarla yakalanan kadın tutuklandı

Bolu'da, polisin durdurduğu yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 kilo 894 gram esrar ile yakalanan 3 çocuk annesi Seda A.E.'nin İfadesi ortaya çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bolu'da polis ekiplerinin yolcu otobüsüne yaptığı operasyonda 3 kilo 894 gram esrarla yakalanan kadın, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a seyir halinde olan yolcu otobüsünde uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine operasyon başlattı. Ekipler, TEM Otoyolu üzerinde seyir halinde olan şüpheli yolcu otobüsünü durdurarak araç içerisinde narkotik köpeği ile arama yaptı. Yapılan aramalarda otobüste yolcu olarak bulunan Seda A.E. (26) isimli kadının çantasında 3 kilo 894 gram esrar ele geçirildi. İfadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen Seda A.E. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanan kadın, cezaevine sevk edildi.

İŞTE ERZURUM AYRINTISI 

İSTANBUL, DİYARKABIR, ERZURUM ARASINDA UYUŞTURUCU KURYELİĞİ

Görüşmeden sonra uçakla Diyarbakır’a gittiğini anlatan Seda A.E., ifadesine şöyle devam etti: “Diyarbakır’da 2 gün kaldıktan sonra otobüsle Erzurum’a gittim. Ahmet’le İstanbul’da konuştuğumuz adrese gittim.

Orada yaklaşık 30 dakika kadar bekledikten sonra Ahmet yanıma geldi. Ahmet beni bir kafeye götürdü. Ahmet’in isteği üzerine çantamı ona verdim. Ahmet çantamı alarak yanımdan ayrıldı. Yaklaşık 30 dakika sonra verdiğim çanta ile beraber yanıma geldi ve çantayı bana teslim etti.

Bu esnada çantanın içine bakmadım. Ahmet’e ‘paramı nasıl teslim alacağım?’ diye sordum. Ahmet ise bana ‘Sen İstanbul’a var. Biz senin ne zaman oraya varacağını biliriz. Paranı orada alırsın. Üstündeki uyuşturucu maddeyi de oraya bırakırsın. Zaten uyuşturucuyu teslim edince paranı alacaksın, şimdilik bin TL’yi ben çantaya koydum´ dedi.

Başka da bir şey söylemeden yanımdan ayrıldı. Ben de buradan ayrılarak Erzurum otogarına gidip otobüse bindim. Otobüs İstanbul’a seyir halinde iken sabah saatlerinde polis ekipleri durdurdu. Daha sonra arama ve el koyma kararına istinaden çantalarda arama yaptılar ve bendeki uyuşturucu maddeleri buldular. Yakalanmasaydım İstanbul’da bu maddeleri kime teslim edeceğimi bilmiyordum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.