1. HABERLER

  2. EGE

  3. 35 FETÖ'cü aranıyor
35 FETÖ'cü aranıyor

35 FETÖ'cü aranıyor

14 ilde FETÖ operasyonu! Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Muğla merkezli 14 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TSK içine sızmış ihraç edilen ve halen aktif subay ve astsubay rütbesindeki 35 kişi için gözaltı kararı çıkardı.

A+A-

Erzurum Güncel- Son dakika haberi... Muğla merkezli 14 ilde FETÖ operasyonu! Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Muğla merkezli 14 ilde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TSK içine sızmış ihraç edilen ve halen aktif subay ve astsubay rütbesindeki 35 kişi için gözaltı kararı çıkardı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla merkezli 14 ili kapsayan FETÖ-PDY soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 35 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

35 FETÖ'CÜ İSİM İÇİN EŞ ZAMANLI OPERASYON

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış FETÖ/PDY iltisakı olduğu konusunda haklarında delil elde edilen bir kısmı meslekten ihraç edilen ve bir kısmının da halen aktif görevde olduğu 35 subay ve astsubay hakkında eş zamanlı operasyon başlatıldı.

HALEN GÖREVDE OLAN İSİMLER VAR

Muğla merkezli operasyon, Kütahya, İzmir, Ankara, Van, İstanbul, Bitlis, Trabzon, Tunceli, Kayseri, Şanlıurfa, Manisa, Adana ve Eskişehir illerini kapsıyor.

Gözaltı kararı alınan şüphelilerin meslekten ihraç edilmiş ve halen aktif görevde olan deniz, hava ve jandarma personelini kapsadığı açıklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.