1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. 4. Dünya Savaşı!
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

4. Dünya Savaşı!

A+A-

Atom bombasının mucitlerinden olan Einstein demiş ki: “Beyler, 3. Dünya Savaşı'nı bilmem ama insanoğlu, 4. Dünya Savaşı'nda taşlar ve sopalarla savaşır!” 

Tabii ki bal gibi biliyordu! 

Öyle ya, 1.Dünya Savaşı top ve tüfekle yapıldı, 2.Dünya Savaşı atom bombasıyla, (Allah korusun) 3.Dünya Savaşı da nükleer silahlarla… 

Haliyle insanoğlu kendi sonunu bu nükleer savaşla getireceğine göre, 4.Dünya Savaşının taş ve sopalarla yapılması mukadderdir. 

Dünyadan tecrit edilip iktisadi açıdan büsbütün köşeye sıkıştırılan Rusya daha doğrusu Putin böyle bir çılgınlık yapar mı yapmaz mı bilinmez. Ancak Putin’in Ukrayna’yı bir baştan bir başa yakıp yıkmasına bakılacak olunursa, bu ihtimal hep caridir. 

Putin, Rusya’dan yüzlerce kat zayıf olan Ukrayna’da çarşafa dolaşınca, bütün dünyaya meydan okurcasına bu kartını hep aktif tutuyor ve düpedüz bütün insanlığı tehdit ediyor! 

Rusya dediğin kadim bir medeniyet ve köklü tarihi olan bir devlet… 

Öte yandan Rusya, Putin’den müteşekkil de değil… 

İlla ki ehli vicdan duruma vaziyet edip, Putin’i (Rusya’nın da sonunu getirecek olan) bu delilikten men edecektir. 

Amerika ve Avrupa, işgalin başladığı günden beri, silahlı savaşçı olarak Ukrayna saflarına katılmadı, şayet Rusya tarafından nükleer silah kullanılırsa, hiç kuşkunuz olmasın ortalık toz duman olur. Çünkü Amerika ve AB de kendi istikbali için Rusya’nın tepesine nükleer bombalar yağdırır. 

İşte bu da zaten 3.Dünya Savaşıdır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.