1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. 5 gün boyunca darp edilip cinsel istismara uğradı
5 gün boyunca darp edilip cinsel istismara uğradı

5 gün boyunca darp edilip cinsel istismara uğradı

Adana’da 19 yaşındaki D.R.B.adlı genç kız, bir hafta önce tanıştığı erkek arkadaşı tarafından bir iş yerine kapatılıp, 5 gün boyunca tecavüz ve darp edildiğini önü sürdü.

A+A-

Erzurum Güncel- Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Sarıyakup Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Denizli Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan D.R.B., ayakkabıcılık yapan R.S. ile tanışıp sevgili oldu. Bir haftalık sevgilisinin çalıştığı ayakkabı imalathanesine giden genç kız, iR.S. tarafından alı konuldu.

Kızlarından haber alamayan aile de polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Alıkonulduğu 5 gün boyunca R.S.’nin şiddetine maruz kalan D.R.B., R.S.’nin alkol alıp sızmasından faydalanarak kaçtı. Yolda devriye gezen polislerden yardım isteyen ve vücudunun hemen her yerinde darp izi bulunan D.R.B., çağrılan ambulans ile AdanaŞehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

5 GÜN BOYUNCA TECAVÜZ ETTİ

Hastanede tedavisi devam eden D.R.B., polise verdiği ilk ifadede, R.S.’nin kendisine 5 gün boyunca tecavüz ettiğini ileri sürdü. Olayın yaşandığı ayakkabı atölyesine giden polisler, R.S.’yi bulamadı. Olayın ardın kaçan R.S.’yi arayan polis, soruşturmaya devam ediyor.

(DHA)

 'Toplu tecavüze uğradım' dedi iğrenç olayı yazdı

 

 Ağabeye, kız kardeşine cinsel istismardan 25 yıl hapis cezası

 

 Polis arabasında tecavüz skandalı!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.