1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 7. Hafta geride kaldı... Lig kızışıyor
7. Hafta geride kaldı... Lig kızışıyor

7. Hafta geride kaldı... Lig kızışıyor

Ligde 7. Hafta geride kaldı. Eyüpspor'un namağlup unvanını Sakarya'da bıraktığı haftada Dadaşlar haftanın en karlı ekiplerinden biri oldu. 16 golün atıldığı hafta ev sahipleri güldü. Sadece deplasmanda Bandırma kazandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1.Ligde 7. Hafta maçları İzmir'de oynanan Göktepe-Altay maçıyla tamamlandı. Ege temsilcisi Adanaspor'u tek golle geçerek üç puanın sahibi oldu. 16 golün kaydedildiği Haftada en çarpıcı skora Sakarya imza atarken, 5 ev sahibi takım kazandı. Üç maç berabere bitti. Bandırma ise haftanın deplasmanda kazanan tek takımı oldu.

Tatangalandan Şanlı galibiyet

1.ligde 7.haftaya yenilgisiz başlayan Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Sakarya'da unvan bıraktı. Teknik Direktör Turcay Şanlı yönetimindeki Sakaryaspor, Eyüpspor'u Kasango'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek, rakibine bu sezonun ilk mağlubiyetini tattırdı. Lider Eyüpspor ilk mağlubiyetini Sakaray'dan aldı.

Dadaş basamak atladı

Erzurumspor, Eren Tozlu'nun golü ile Boluspor'u 1-0 mağlup ederek 9. Sıraya kadar yükseldi. Teknik Patnon Hakan Kutlu yönetimindeki Dadaşlar, Kocaeli maçı öncesinde moral kazandı.

Kısır bir hafta oldu

7.hafta gol bakımından oldukça kısır geçti. 9 maçta sadece 16 gol atıldı. Haftanın en farklı skorunu Keçiöeren'i 3-0 yenen Kocaelispor haftanın en farklı skorla kazanan takımı oldu. Erzurum, Sakarya, Bodrum ve  Göztepe evinde galip gelen takımlar oldu. Bandırma haftanın deplasmanda tek kazanan takımı oldu. Giresun-Altay maçından gol sesi çıkmadı. Tuzla-Şanmıurfa mücadelesi 1-1 bitti. Gençlerbirliği ile Manisa FK karşılaşması da 1-1 sona erdi.

Haftanın Sonuçları:

Erzurumspor-Boluspor: 1-0

Kocaelispor-Keçiörengücü: 3-0

Tuzlaspor-Şanlıurfabpor:1-1

Giresunspor-Altay:0-0

Gençlerbirliği-Manisa FK:1-1

Bodrumspor-Çorumspor:2-1

Sakaryaspor-Eyüpspor:2-0

Göztepespor-Adanaspor:1-0

Ümraniyespor-Bandırma:0-1

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.