1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 7 maçta kalesine gole kapattı
7 maçta kalesine gole kapattı

7 maçta kalesine gole kapattı

2022-2023 sezonunda ligde sadece Samsun deplasmanında sarı kart cezası nedeniyle kalede yer almayan Göktuğ Bakırbaş, 31 maçın 7’sinde kalesini gole kapattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da süre alma bakımından takımın en istikrarlı oyuncularından biri olan Göktuğ Bakırbaş, Mavi-beyazlı forma ile 31 maça çıktı. Sadece sarı kart cezalısı olduğu için Samsunspor deplasmanında kalede görev yapamayan 26 yaşındaki eldiven, 31 maçta Erzurumspor kalesini korudu.

7 maçta gol yemedi

Kaleci Göktuğ Bakırbaş, 31 maçın 7’sinde kalesini gole kapatarak, rakip forvetlere gol şansı vermedi.

Mavi-beyazlı file bekçisi, 0-0 biten Erzurum-Pendikspor maçında, 0-0 sona eren Manisa-Erzurumspor müsabakasında ve 0-0 eşitlikle tamamlanan Bodrumspor-Erzurumspor mücadelesinde kalesinde gol görmedi. 26 yaşındaki eldiven, takımının Denizlispor’u 1-0 mağlup ettiği maçta, Malatya deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyette ve Mavi-beyazlıların son haftada Boluspor karşısında elde ettiği 2-0’lık zaferde kalesini gole kapattı.

Son maçlarda müthiş performans gösterdi

Mavi-beyazlı takımının 26 yaşındaki file bekçisi Göktuğ Bakırbaş, sezon içinde inişli çıkışlı bir grafik çizse de özellikle son haftalarda gösterdiği başarılı performansla hem takımının başarısında pay sahibi oldu. Hem de tribünlerden alkış aldı. Kaleci Göktuğ Bakırbaş, 31 maçta 90 dakika sahada kalırken, 7 sarı kart gördü. 2790 dakikalık süreçte genç eldiven hiç kırmızı kart görmedi.1.96’lık kalecinin Erzurumspor’la bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.