1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 9 başlık 2 binden fazla madde
9 başlık 2 binden fazla madde

9 başlık 2 binden fazla madde

Millet İttifakı, hükümet programı niteliğindeki Ortak Politikalar Mutabakat Metni kamuoyuna duyuruldu. 9 ana başlığın yer aldığı metne göre, cumhurbaşkanının görev süresi 7 yıl ve bir dönem olacak, seçim barajı yüzde 3'e düşecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Millet İttifakı'nı oluşturan liderler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni kamuoyuyla paylaşmak üzere Ankara'da bir araya geldi.

Ortak Politikalar Mutabakat Metni, hukuk, adalet yargı, kamu yönetimi, yolsuzlukla mücadele, şeffaflık ve denetim, ekonomi, finans ve istihdam, bilim, Ar-Ge, yenilikçilik, girişimcilik ve dijital dönüşüm, sektörel politikalar, eğitim ve öğretim, sosyal politikalar ve dış politika, savunma, güvenlik ve göç olmak üzere 9 ana başlık altındaki 75 alt başlıkta 2300’den fazla somut hedef, politika ve projeleri ortaya koydu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.