1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 91 saat sonra Ayda bebek enkazdan çıkarıldı
91 saat sonra Ayda bebek enkazdan çıkarıldı

91 saat sonra Ayda bebek enkazdan çıkarıldı

Son dakika: Rıza Bey Apartmanı'nda yeni bir mucize yaşandı! 91 saat sonra Ayda bebek enkazdan çıkarıldı

A+A-

Erzurum Güncel- İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde çöken Rıza Bey Apartmanı enkazında 91 saat sonra bir mucize gerçekleşti. Arama kurtarma ekiplerince 4 yaşındaki Ayda bebek enkazdan alkışlar eşliğinde gözyaşlarıyla çıkarıldı. Konuştuğunu belirten ekipler "İlk başta çığlık sesi geldi ve onu gördük, ben ayda iyiyim dedi ve inip aldık içerden" dedi. 91 saat sonra mucize yaşanıyor. Ayda bebek özel bir bezle sarılarak sedye ile sağlık ekiplerine teslim edildi.

 İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde çöken Rıza Bey Apartmanı enkazından çalışmalar sürdürülüyor. 91 saat sonra mucize gerçekleşti.

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde çöken Rıza Bey Apartmanı enkazında 91 saat sonra bir mucize gerçekleşti. Arama kurtarma ekiplerince 4 yaşındaki Ayda bebek enkazdan alkışlar eşliğinde gözyaşlarıyla çıkarıldı. Konuştuğunu belirten ekipler "İlk başta çığlık sesi geldi ve onu gördük, ben ayda iyiyim dedi ve inip aldık içerden" dedi. 91 saat sonra mucize yaşanıyor. Ayda bebek özel bir bezle sarılarak sedye ile sağlık ekiplerine teslim edildi.

91 SAAT SONRA MUCİZE GERÇEKLEŞTİ

Arama kurtarma ekiplerince bebek enkazdan alkışlar eşliğinde çıkarıldı. 91 saat sonra mucize yaşanıyor. Kurtarma ekipleri ilşk önce bir çığlık duyduklarını belirtti. Daha sonra sessizlik isteyen ekipler enkazdan içeri girdi ve Ayda bebeği oradan gözyaşları içerisinde çıkardı.

İzmir'de enkazda mucize! İzmir'de 91 saat sonra bir Ayda bebeğe sağ olarak ulaşıldı... Gözyaşları sel oldu... | Video

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.