1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Acun Ilıcalı: Kulübümü bıraktım, size geldim!
Acun Ilıcalı: Kulübümü bıraktım, size geldim!

Acun Ilıcalı: Kulübümü bıraktım, size geldim!

Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen '4. Kariyer Onursal Ödül Töreni', 4 Mart Cuma akşamı sahiplerini buldu. 'Yılın Başarılı İş Adamı' ödülüne layık görülen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sahnede dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Her yıl farklı bir sivil toplum kuruluşuna yönelik farkındalık sağlamak ve destek olmak amacıyla İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen '4. Kariyer Onursal Ödül Töreni', 4 Mart Cuma akşamı sahiplerini buldu. 'Yılın Başarılı İş Adamı' ödülüne layık görülen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sahnede dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Kariyer Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ve toplam 40 kategoride düzenlenen 'İKÜ Kariyer Onursal Ödülleri', önceki gün Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde sahiplerini buldu.

SATIN ALDIĞI KULÜBÜN MAÇINA GİTMEDİ
'Yılın Başarılı İş Adamı' ödülünü alan Acun Ilıcalı, sahneye çıkarak, "Benim için önemli olan üniversite ve öğrencilerden aldığım ödül benim için en önemlisi çok kıymet veriyorum çünkü satın aldığım spor kulübünün (Hull City) maçı vardı. Biletimi yaktım buraya geldim çünkü daha önemlisiniz" açıklamasını yaptı.

Şimdilerde 'Survivor All Star 2022' yarışmasıyla gündemde olan başarılı televizyoncu, Ocak 2022'de İngiltere Championship'te yer alan Hull City'yi satın almıştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya'nın, Hull City'i satın alma işlemlerini tamamlandığı ve takımın tüm kontrolünü devraldığı duyurulmuştu.

Acun Ilıcalı: Kulübümü bıraktım, size geldim

 

 

ÖZEL HAYATINI KONUŞTU
Acun Ilıcalı, DailyMail'e verdiği röportajda, iş hayatından özel hayatına kadar merak edilen her soruya yanıt vermişti. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan TV8 kanalının sahibi, özel hayatına dair ilk kez bu kadar açık konuşmuştu.

 

"Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir" diyen Ilıcalı, "Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim" ifadelerini kullanmıştı.

"24 YAŞINDA İFLAS ETTİM"
Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında, "20 yaşında evlendim, 21 yaşında baba oldum, 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım" şeklinde konuşmuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.