1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Acun Ilıcalı olayın iç yüzünü anlattı
Acun Ilıcalı olayın iç yüzünü anlattı

Acun Ilıcalı olayın iç yüzünü anlattı

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yaşanan kavganın ardından sandalyeyi fırlatmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Acun Ilıcalı, "İki video göstersem şok geçirirsiniz. Yarışmacıların olaydan sonraki rahat tavırları beni çıldırttı, kaldıramadım" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor All Star'ın geçtiğimiz günlerde ekrana getirilen bölümünde Nagihan, Nefise ve Aleyna arasında yaşanan kavgaya dahil olan Acun Ilıcalı, sinir krizi geçirip sandalyeyi fırlatmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, "Rahmetli babamın bir lafı vardı, 'rahat battı' diye. Gerçekten Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti. Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz yaşadıklarımızın. Yayıncılık kuralları gereği gösterdiğimiz özenden dolayı yüzde 75'ini yayınlamadık. İki video göstersem şok geçirirsiniz.

Sandalyeyi kırmamaya çalıştım. Biz de insanız sonuçta. Ben de çok nadir sinirlenirim. Buradaki konu biraz yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırları. Beni çıldırttı, onu kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim; inşallah iyi bir sezon olur." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.