1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Acun Ilıcalı teklifi yaptı! O Ses Türkiye’ye bomba transfer
Acun Ilıcalı teklifi yaptı! O Ses Türkiye’ye bomba transfer

Acun Ilıcalı teklifi yaptı! O Ses Türkiye’ye bomba transfer

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğuna oturması için bomba bir isme teklif götürdü. İddialara göre; yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden O Ses Türkiye'nin jüri koltuğuna çok konuşulacak bir ismi katmak için harekete geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Pandemi nedeniyle ekrana getirilmeyen TV8'in fenomen programlarından olan O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda kimin oturacağı yarışmanın hayranları tarafından merak konusu oldu.

Snob Magazin’in haberine göre; Hadise'nin programa veda edip yerine Ebru Gündeş'i geleceği konuşulurken yeni bir iddia gündeme geldi. Acun Ilıcalı'nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, Haluk Levent'e O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturması için teklif götürüldü ve Levent'i ikna etmek için çalışmalara başlandı.

1041282246_0_0_1201_676_1920x0_80_0_0_0a2c4ffcdcf2a954fb7fa0323c25e7b8

Haluk Levent'in Ilıcalı'nın teklifine henüz bir yanıt vermediği ve düşünmek için süre istediği öğrenildi.

COVİD-19'A YAKALANDIĞINI AÇIKLADI

Son dönemde kurucusu olduğu AHBAP Derneği'yle binlerce kişiye yararı dokunan ünlü şarkıcı Haluk Levent, Covid-19'a yakalandığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, "Doktor iki kez aşı olduğumdan dolayı böyle sağlıklı ve hafif atlattığımı söylüyor. Ama ben neyi hafif atlatıyorum onu da bilmiyorum, dediğim gibi değişen bir şey yok. Ama yinede birkaç konserlerim var onlar ertelenecek. AHBAP faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu şekilde ZOOM toplantılarına giriyorum keyifli keyifli" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.