1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Acun Ilıcalı'dan bomba transfer: "Uzun zamandır gözüm üzerindeydi"
Acun Ilıcalı'dan bomba transfer: "Uzun zamandır gözüm üzerindeydi"

Acun Ilıcalı'dan bomba transfer: "Uzun zamandır gözüm üzerindeydi"

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yarışmasından dün oynanan ayak tenisi oyunu öncesi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan çarpıcı bir yorum geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- Oyun öncesi kendi takımına Ersin Korkut’u transfer eden ünlü televizyoncu, “Uzun zamandır gözüm üzerindeydi” dedi.

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de dün akşam yeni bir ayak tenisi mücadelesi vardı. Ünlüler takımından Sercan Yıldırım, gönüllülerden Yasin Obuz ve Ardahan Uzkanbaş üçlüsü ile; Acun Ilıcalı, İrem Kanan, Ersin Korkut üçlüsü karşı karşıya geldi.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, mücadele öncesi kısa bir açıklamada bulunurken, kazanan takımı doğru tahmin eden yarışmacılara da ödül olarak pilav üstü kavurma, salat ve içecek verileceğini söyledi.

Acun Ilıcalı, daha önce iki kez kazandığı ayak tenisi maçlarında bu kez ufak bir değişikliğe giderek, ünlüler ekibinden Ersin Korkut'u kendi takımına aldı. Başarılı televizyoncu, söz konusu değişiklikle ilgili, "Uzun zamandır takip ediyordum. Gözüm üzerindeydi. Ersin'in yeteneklerini fark ettim, takımımıza davet ettim. Sercan'a öyle bir pas attım ki, o pası gol pası zannetti ama Sercan ofsayttayken attım, fark etmedi" sözleriyle dikkat çekti.

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan ayak tenisi maçını kazanan taraf, 3-2'lik skorla ünlü televizyoncu, İrem Kanan, Ersin Korkut üçlüsü oldu. Kazanan takımı doğru tahmin eden yarışmacılar Mert Öcal, Aycan Yanaç ve Aşkım Burçe Tunay, yemek ödülüne hak kazandı.

5e980f6c5542820bccab060c.jpgersinkorkut-survivor-2020.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.