1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye son uyardı
Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye son uyardı

Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye son uyardı

Survivor All Star'da Yunus Emre ile Ogeday'ın oyun sonrası kavga etmesinin ardından Acun Ilıcalı ada konseyinde sert açıklamalarda bulundu. Yunus Emre'nin Survivor'daki agresif tavırlarının son bulmayacağından endişe duyduğunu ifade eden Acun Ilıcalı son

A+A-

Erzurum Güncel- TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star'da Ogeday ile Yunus Emre'nin kavgasının ardından Acun Ilıcalı'dan rest geldi.

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı "Şu net bir şekilde görülüyor ki Yunus Emre'ye uyarılarımın çok bir önemi yok. Oyun kaybedip karşı takıma sürekli sataşan, üslubuyla söylediği sözlerle, programın içerisinde sanki kontrolsüz biri. Her gün bir sebep bulan, Geçen de söylemiştim, benim çok ümidimin olmadığı, devam etme ihtimalini çok görmediğim bir yarışmacı. Sözü şimdi ona verelim" dedi.

Yunus Emre "Ben bu adamlarla hepsiyle yarıştım. Hepsiyle de yendim yenildim. Özgür abiyle de yarıştım Ersin abi de vardı. Hiçbirisine saygısızlık yaptım mı? Oyun alanında hareketler yapan bir arkadaş var mıydı burada. Ben de seviyeli bir şekilde yarışmamı sürdürdüm.

Ogeday beyefendi ben ne zaman bir kazanç sağlasam döndüm takımımla sevindim. Dönmüş bana 'seni garanti sayım yaptım' falan, hayırdır. Sen kimi nerede oynatıyorsun. Yani ben adamına göre muamele yaparım. Seviye oraya inerse ben daha da alçalabilirim Acun abi. Uymuyorsa bu programa hiç problem değil. Sizinle burayı paylaşmak çok güzeldi. Sizleri çok seviyorum. Yapacak bir şey yok abi" ifadelerini kullandı.

Ilıcalı "Daha önce defalarca uyardığım Yunus Emre bu şekilde abuksubuk laflar kullanamaz. Kendini haklı görebilirsin. Ben de diyorum ki; BİZE NE. Ne yapacaksın yani birisi bir şey deyince birini mi döveceksin. O zaman birisi bir şey deyince git ona saldır. Bana böyle dediler şöyle dediler... Ben seni severim. Bu konu senle benim aramdaki sevgi konusu değil.

Senin aşırı derece tehditler saydırman. Düelloya çıksan çıktığın adama saldırıyorsun. Bugün konuşmaların son derece kabul edilmez. Her dakika tehditler yapıyorsun. Seni şöyle yaparım böyle yaparım. Burası senin tehdit alanın değil" dedi.

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye "Sana 3 ceza daha veriyoruz. Cezandan 3 kalmıştı 3 daha ekliyoruz. Bir daha yaparsan 5 daha vereceğiz. Bir daha yaparsan 5 daha verilecek. Seni de burada zorla tutmuyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.