1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler...
Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler...

Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler...

Acun Ilıcalı'dan zehir zemberek sözler... 'Nankör ve kansız' dediği Survivor yarışmacısı kim?

A+A-

Erzurum Güncel- Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube yayınında Survivor'a çağırdığı için pişman olduğu bir yarışmacıdan bahsetti ama isim vermedi. Ilıcalı, "Çocuğu biz ünlü ettik şimdi dizide oynuyor ama çıkıp 'Bana Survivor sormayın' diyor. Nankör insan, kansız adam sevmem" dedi. Acun Ilıcalı'nın kimi kastettiği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı, Yotube'da yayınlanan 'Nur Tuğba İle Laf Aramızda' programına konuk oldu. Ilıcalı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

653b8cf74e3fe10588bb93e1.webp

"NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Nur Tuğba'nın "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna cevap veren Ilıcalı, "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri, bana yanlış olmuş' dedi. Çıktıktan sonra biz de bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın kimi kastettiği merak konusu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.