1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Acun Ilıcalı'yı zor duruma sokacak
Acun Ilıcalı'yı zor duruma sokacak

Acun Ilıcalı'yı zor duruma sokacak

Turabi Çamkıran Survivor All Star 2024 hayallerine yaşadığı sakatlık nedeniyle veda ettiğini açıkladı. Adem Kılıçcı ise Turabi'nin Survivor'dan sakatlandığı için ayrılmadığını söyledi. Adem Kılıçcı'nın iddiaları sosyal medyada büyük ses getirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor All Star 2024 bu yıl izlenme rekorları kırıyor. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star'da yaşanan kavgalar karşısında ise Acun Ilıcalı sinirlerine hakim olamıyor.

Turabi'nin sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda etmesinin ardından Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe kadroya katıldı.

Gazeteci Bilal Özcan Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı ile görüştüğünü söyleyerek yine bomba açıklamalara imza attı. Kılıççı'ya Turabi'yi sordum diyen Özcan şunları söyledi;

"Abi Turabi kazanamadığını hissettiğinde hep böyle yapıyor, 2018'de de sakatlandığı zaman 1 hafta sonra yarışabilirdi, yarışmadı, yarışma devam ederken diğer yarışma olan Amerika'daki yarışmaya hazırlanıyordu, sakat olsaydı nasıl hazırlanabilirdi, sonrasında hemen yarışmaya gitti ve şampiyon oldu zaten" dedi.

Didem Delen ise; 'Ben daha öncede söyledim Turabi'nin reyting için Acun Ilıcalı'nın ricası ile geldiğini normalde sağlık durumu el vermiyordu. Adam bastonla filan yürüyor. Dede gibi duruyor. Acun Ilıcalı'nın ricası var ortada konu kapandı.' yorumunu yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.