1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Dal'dan Fair-Play örneği
Ahmet Dal'dan Fair-Play örneği

Ahmet Dal'dan Fair-Play örneği

Erzurumspor’un Giresunspor’u 2-1 mğlup ettiği maçta rakip takım oyunlarına sarılarak teselli etmesi herkesin dilinde. Bir çok basın mensubu da Dal’ın Fair-Play davranışını gündeme getirdi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Ligde Play-Off mücadelesi veren Erzurumspor’da Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın 2-1 kazandıkları Giresunspor maçından sonra konuk takım oyuncularını teselli etmesi futbol kamuoyunun gündemine girdi. Küme düşen rakiplerinin oyuncularına sarılarak teselli eden Dal, müthiş bir Fair-Play ruhu sergiledi. Dal’ın bu hareketi tüm basın dünyası ve sosyal medyada yankı buldu.

 

Giresun medyasının da gündeminde yer aldı

 

Giresun Öncü Gazetesi’nden Hakan Kabahasanoğlu imzalı haber de şu ifadelere yer verildi: “Giresunspor’da başkan Nahid Yamak iç saha maçlarına dahi gelmez ve oyuncuların maaşlarını vermezken, Erzurumspor FK başkanı takdir edilecek bir harekete imza attı. Dadaşların başkanı Ahmet Dal, sahaya inerek yeşil beyazlı oyuncuları mücadelelerinden dolayı kutlayıp moral vermeye çalıştı.

 

1.Lig'in 28’inci haftasının kapanış maçında Erzurumspor FK ile Giresunspor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaştı. Maçın ilk yarısını Giresunspor, Şahin Dik’in attığı gol ile önde kapatırken ikinci yarıda üst üste goller bulan Erzurumspor FK sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

Maçın ardından sahaya inerek oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Giresunsporlu oyuncuları da mücadelelerinden dolayı tebrik ederek moral vermeye çalıştı.Dadaşların başkanı Dal’ın bu hareketi stadı dolduranlar tarafından alkışlarla karşılanırken, ekrana yansıyan bu görüntülerin ardından Giresunlular da ‘Başkan dediğin böyle olur’diyerek, Nahid Yamak’a serzenişte bulundular.”

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.