1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Dal'dan önemli mesajlar
Ahmet Dal'dan önemli mesajlar

Ahmet Dal'dan önemli mesajlar

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu, Erzurum basını ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Bir otelin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ve Teknik Direktör Hakan Kutlu gazetecilerin sorularını cevapladı. Toplantıda kulübün son durumu, Kazım Karabekir Stadyumu ve gündeme dair konulara yer verildi.

Ahmet Dal, takımın daha iyi şartlarda yönetilmesi ve ekonomik sorunlardan kurtulması konusunda ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Biz bu kulübün taraftarıyız. Yöneticisi ve başkanı olarak hiçbir zaman davranmadık. Ekonomisi müreffeh olduğunda ve transfer yasağı kaldırıldığında tekrar Süper Lig hedefi oluşacaktır." dedi.

Stat konusunda açıklamalarda bulunan Dal, mevcut stadın bugüne kadar revize edilerek hizmet verdiğini hatırlatarak, "Stadımız ilk yapıldığı günden bu yana hep revizyon görmüş, yenilenmiş ama maalesef dışarıya verilen algı sanki yeniden yapılmış gibi. Daha önce yapılan çalışmalarda zaten sıkıntıların olduğunu biliyorduk ama 'maç oynanamaz' şeklinde bir sıkıntı yoktu. Depremden sonra da konuya hassas yaklaştık. Deprem gerçekten stadımızı etkiledi. Biz sağlam bir statta, kendi şehrimizde, seyircimiz önünde oynamak isteriz. Mevcut stadın fiziki koşullarının iyileştirilmesi bir yandan da farklı bir yerde stadın inşasına başlanmasını isterim çünkü 9 yıldır bu şehirdeyim ve geldim geleli stat meselesi var." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Ankara Keçiörengücü maçını Rize’de oynanmasına müsaade eden Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut’a teşekkür ederken, ilerleyen haftalardaki maçların nerede oynanacağının belirsizliğini koruduğunu söyledi.

Öte yandan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise sezonu en iyi yerde bitirip, gelecek sezon için hazırlıklara başlayacaklarını ifade etti.

Takımın ligdeki durumuna işaret eden Kutlu, "Bu sıkıntılı ortamdan çıkmak isterken, sürecin de ne getireceğini bilemiyoruz ama öncelikli hedefimiz, bu sıkıntılı ortamdan kendimizi yukarıya atmaktır. Diğer takımlar ve bizim alacağımız sonuçlar farklı hedef doğurabilir ama biz bir an önce alt gruptan sıyrılmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Kutlu, takımın kaliteli bir kadrodan oluştuğunu söylerken, Erzurumspor’u da büyük camiasından etkilendiği için tercih ettiğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.