1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Tavlaşoğlu gençleri unutmadı
AK Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Tavlaşoğlu gençleri unutmadı

AK Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Tavlaşoğlu gençleri unutmadı

Cumhur ittifakı Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği vizyon projelerinde gençleri de unutmadı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum merkeze bağlı ilçeler arasında en yoğun genç nüfusa sahip olan Aziziye'de, internet erişim noktalarının artık zaruriyet haline geldiğini anlatan Tavlaşoğlu, "40 Vizyon projemizi hazırlarken 7'den 70'e her kesimin ihtiyaçlarını gözetmeye gayret ettik. Gençlerimizin sosyal hayatlarında ve eğitimlerinde önemli bir ihtiyaç olan internet erişimini ilk yapacaklarımız arasına koyduk. Nasip olursa göreve geldiğimizde gençlerimizi bu nimetten istifade ettireceğiz" dedi.

gikicwjwoai7q9h.jpg

BİSİKLET KİRALAMA NOKTALARI KURULACAK

Tavlaşoğlu, gençler ve çocukların ihtiyaçları arasında yer alan bisiklet kullanımını yaygın hale getirmek için ilçe genelinde bisiklet kullanım noktaları oluşturacaklarını söyledi. Böylelikle sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan sporun özendirilmesinin amaçlandığını belirten Başkan Tavlaşoğlu, "Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirmek ve Aziziye'de yaşamayı sahada cazip hale nasıl getirebiliriz diye hazırlıklarımız var. İnşallah bisiklet kiralama noktaları da bunlardan sadece birisi. İlçenin herhangi bir noktasında kurulacak bu istasyonda alınan bisiklet başka bir yerdeki istasyona bırakılabilecek" diye konuştu.

Nesrin DEMİR

gikicwiwoag6hlw.jpggikicwhw4aipkzj.jpggikicwgxkaebx4t.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum