1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Erzurum milletvekilleri kaydını yaptırdı
AK Parti Erzurum milletvekilleri kaydını yaptırdı

AK Parti Erzurum milletvekilleri kaydını yaptırdı

Milletvekili Genel Seçiminin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü ve Abdurrahim Fırat kaydını yaptırdı. Milletvekillerine İl Başkanı Küçükoğlu eşlik etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü ve Abdurrahim Fırat kaydını yaptırdı. Milletvekillerine AK Parti Erzurum il Başkanı İKüçükoğlu ve il Başkan Yardımcısı İdris Akdemir'de eşlik etti. Öncü, “Hizmetimizde temel unsur hanımefendilerdir”

Milletvekili kaydını yaptırdıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Öncü, "Biz kazandığımız temel hak ve özgürlükler konusunda geri adım atmayı planlayan bir irade değiliz. Hizmetimizde temel unsur hanımefendilerdir. Çalışma hayatında, eğitim hayatında, istihdamda, koruyucu tedbirlerde tüm değişimi yaptık. Uluslararası alanda örnek gösterilen birçok değişime, politikaya imza attık" diye konuştu

Altınok teşekkür etti

Altınok ise, “28. Dönem için TBMM'de kayıt işlemlerimizi tamamladık hayırlısıyla... Ailem, İl Başkanımız Av. İbrahim Küçükoğlu ve İl Başkan Yardımcımız İdris Akdemir'de bize eşlik etti. Bizlere bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Aziz Erzurumlu Hemşehrilerime Teşekkür Ederim” dedi.

Fırat kaydını yaptırdı

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin tamamlanması ve İl Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı almamızın ardından TBMM'de kayıt işlemlerini bugün gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ve bizleri bu göreve layık gören oyları ile destekleyen bütün hemşehrilerime bir kere daha en kalbi şükranlarımı sunarım.

fxx4w5yxoaaynle.jpgfxx4w5xxgaals6w.jpgfxx4w5uxoaajwsx.jpg

fxxt70xwcam3yb7.jpgfxxt-dsxwaiobip.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum