1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti için şok sözler
AK Parti için şok sözler

AK Parti için şok sözler

Hayati Yazıcı'nın eşi ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi Selma Yazıcı, AK Parti'nin 2015 genel seçim listesini sert sözlerle eleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski bakanlardan Hayati Yazıcı'nın eşi ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi Selma Yazıcı, AK Parti milletvekili aday listesini zehir zemberek sözlerle eleştirdi. AK Partili Selma Yazıcı, “Biraz bağır çağır, biraz şarkı söyle, biraz çalışır gibi yap adaylık senin de olsun” dedi.

İLLA DA BİRİLERİNE YAKIN MI OLMAK GEREKİYOR?

“Yazık AK Parti bunlarla mı seçime gidecek?” diyen Selma Yazıcı, Twitter’dan “Partili olmak, yıllarca partide ter dökmek, çalışkan, güvenilir olmak meziyet değilmiş gördük” mesajını paylaştı.

AK Partili Yazıcı, “Gerçekten hak eden adayları listede görememek veya seçilemeyecek pozisyonda görmek üzücü. İlla da birilerine yakın mı olmak gerekiyor?" ifadelerini kullandı.

Selma Yazıcı daha sonra söz konusu paylaşımlarını Twitter hesabından kaldırdı. Açıklanan listeleri beğenmediği için bu yorumları yaptığını, ancak açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirten Yazıcı, “Pusuda bekleyen ne çok çiyan varmış, yazdıklarımı bir o yana bir bu yana çekmişler. Et tırnaktan ayrılmaz, hala anlamadınız mı?” dedi.

Yazıcı şunları söyledi: “özgür birey olarak yanlışa yanlış derim. Bazı kişiler yazdıklarımdan komik anlamlar çıkarmaya çalışıyor, boşuna bir şey aramayın yazdıklarım gayet açık. öküz altında buzağı aramayın. Açıklanan listeyi beğenmemiş olmam Ak Parti karşıtı olma anlamını taşımıyor. Bu partinin kurulumundan bu zamana emeğim var, yanlışa yanlış derim.”

img_20150407_220941-002.jpg

ekran-resmi-2015-04-08-16.09.39.png

ekran-resmi-2015-04-08-16.09.04.png

İnternethaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.