1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. AK Parti il Başkanı Küçükoğlu: "İlk günkü aşkla çalışacağız"
AK Parti il Başkanı Küçükoğlu: "İlk günkü aşkla çalışacağız"

AK Parti il Başkanı Küçükoğlu: "İlk günkü aşkla çalışacağız"

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Erzurumlulara teşekkür etti.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Erzurumlulara teşekkür etti. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Küçükoğlu ilk günkü aşkla çalışacaklarını dile getirerek, “Milletimizin refahını, huzurunu, güvenliğini ve umutlarını artırmak için durmadan ve yorulmadan Erzurum için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayınladı. Milletimizin takdiri başımızın üstündedir diyen Küçükoğlu, “Demokrasimize yakışır şekilde tamamlamış olduğumuz 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisine teşekkür etti

Seçilen belediye başkanlarınıı, belediye meclis üyelerini ve muhtarları tebrik eden İbrahim Küçükoğlu, ilk günkü aşkla çalışacaklarını dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: “Milletimizin her bir ferdinin refahını, huzurunu, güvenliğini ve umutlarını artırmak için durmadan ve yorulmadan Erzurum için çalışmaya devam edeceğiz. İradesini serbestçe sandığa yansıtan tüm hemşehrilerimize, seçim sürecinin huzur ve güven içinde tamamlanmasını sağlayan güvenlik güçlerimize, sandık görevlilerine, basın mensuplarına, gece gündüz demeden çalışan AK parti teşkilatımızın her bir bireyine ve Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisine teşekkür ediyoruz.”

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.