1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. AK Parti Milletvekili Öz, muhtarlarla buluştu
AK Parti Milletvekili Öz, muhtarlarla buluştu

AK Parti Milletvekili Öz, muhtarlarla buluştu

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi'ni ziyaret ederek, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, ilde ziyaretlerini sürdürüyor. Öz, bu kapsamda İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dağ ile birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi'ni ziyaret etti. Muhtarların taleplerini dinleyen Öz, yapılan çalışmalarda destek vereceklerinin altını çizdi. Muhtarların hizmetlerini kolaylıkla yapabilmesi için her türlü iyileştirmeyi yapacaklarını ifade eden Öz, “Her zaman muhtarlarımızın yanındayız” dedi.

Muhtarlar yerel yönetimlerin temel taşıdır

Konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Öz, “AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Dağ ile birlikte, yerel yönetimlerin ve halkımızın temel taşı olan Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şubesi'ni ziyaret ettik. Muhtarlarımız, devletimizin ve milletimizin birliği doğrultusunda, gece gündüz demeden çalışmakta, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yerel kalkınmanın ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunmaktadırlar. Bu ziyaretimizle, muhtarlarımızın seslerini daha yakından dinleme ve onların özverili çalışmalarına destek olma fırsatı bulduk.  Hükümet olarak, her zaman muhtarlarımızın yanındayız ve onların hizmetlerini kolaylaştıracak adımları atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.