1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. AK Partili başkanın istifasında bomba Erdoğan detayı
AK Partili başkanın istifasında bomba Erdoğan detayı

AK Partili başkanın istifasında bomba Erdoğan detayı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ilk kez KRT'de Çağlar Cilara'ya konuşan gazeteci Ali Tarakçı, saldırıyla ilgili istifa eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu işaret etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Uğradığı silahlı saldırı sonucu ilk kez KRT'de Çağlar Cilara'ya konuşan gazeteci Ali Tarakçı, saldırıyla ilgili istifa eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu işaret etti. Tarakçı ayrıca Kadıoğlu'nun bu sabah Kısıklı'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildiğini ve istifa et talebinin Erdoğan tarafından geldiğini iddia etti.

Ali Tarakçı programda, Esenyurt'un istifa eden Belediye Başkanı Kadıoğlu ile ilgili haberler yapıldıktan sonra Kadıoğlu tarafından, “ayağını denk alsın” diyerek tehdit edildiğini, bu tehditlerle ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ancak dosyaların kapatıldığını söyledi.

 

Ali Tarakçı, Kadıoğlu'nun bizzat bu sabah Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kısıklı'da yaptığı görüşmede istifa et talebi üzerine görevi bıraktığını söyledi.

Tarakçı programda, AKP’li Beykoz, Eyüpsultan, Bahçelievler, Zeytinburnu, Şile ve Üksüdar belediye başkanlarının da yakında istifa ettirileceğini ileri sürdü.

BİNALİ YILDIRIM, KILIÇDAROĞLU’NA LİSTE VERDİ İDDİASI

Ali Tarakçı, çarpıcı bir bilgi daha paylaştı. Binali Yıldırım'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü, görüşmede CHP'li yolsuzluk yapan belediyelerle ilgili Yıldırım'ın Kılıçdaroğlu'na liste verdiğini, bu listedeki belediye başkanlarının istifasının istenmesi gerektiğini söylediğini aktardı.

Ali Tarakçı programda 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 1 milyon imza ile Cumhurbaşkanı adayı olacağını da söyledi. Bu bilginin kendisine özel geldiğini söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.