1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Partinin kurucuları arasında yer alan isimden Canan Kaftancıoğlu'na destek
AK Partinin kurucuları arasında yer alan isimden Canan Kaftancıoğlu'na destek

AK Partinin kurucuları arasında yer alan isimden Canan Kaftancıoğlu'na destek

AK Parti'nin kurucu üyeleri arasında yer alan 58. hükümetin Kültür Bakanı, 59. hükümetin Milli Eğitim Bakanı olan Hüseyin Çelik'ten CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

A+A-

Erzurum Güncel-  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu kararı sonrası tüm vekillerini İstanbul'daki genel merkeze davet etmişti. Daha sonra basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'na sahip çıkarak AK Parti hükümetini eleştirmişti. AK Parti'nin kurucu üyeleri arasında yer alan Hüseyin Çelik, kararı eleştirdi.

4

SON DAKİKA: 'SİYASİ ÇİZGİSİNİN KARŞISINDA OLDUM ANCAK...'

'Sayın Kaftancıoğlu'nun siyasi çizgisinin hep karşısında oldum ancak son karar çok yanlış olmuştur.' diyen Hüseyin Çelik, paylaştığı tweetle Yargıtay kararının yanlış olduğunu savundu.

Son dakika: Kılıçdaroğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili ilk açıklama! Miting kararı alındı: Yeri ve zamanı duyurulduKılıçdaroğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili ilk açıklama! Miting kararı alındı: Yeri ve zamanı duyuruldu

İŞTE HÜSEYİN ÇELİK'İN O PAYLAŞIMI

"Türk Siyasi tarihi, siyasetçilerin ya asker sopasıyla ya da yargı sopasıyla tedip edilmesinin ibret dolu örnekleriyle doludur. Zaman, bu çabaların hep ters teptiğini göstermiştir.

Sayın Kaftancıoğlu’nun siyasi çizgisinin hep karşısında oldum ancak son karar çok yanlış olmuştur."

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.