
Akaryakıta tarihin en büyük zammı geldi!
Ajaryakıtta dün gece yarısı yapılan indirimin üzerinden 24 saat geçmeden motorinin litre fiyatına 6 lira 24 kuruşluk tarihi bir zam geldi. Akaryakıt istasyonlarında fiyatlar yeniden rekor seviyelere tırmanırken, tabelayı gören şaştı kaldı.
Gazete Güncel- Ortadoğu gerilimi ile fırlayan petrol fiyatları akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor.
Motorin kullanıcıları dün gece yarısı itibarıyla 5 lira 35 kuruşluk bir indirimle nefes almayı umarken, Körfez bölgesinde tırmanan jeopolitik gerilimler ve Hürmüz Boğazı’ndaki ticari aksamalar nedeniyle fiyatlar yeniden yukarı çekildi.
İNDİRİM BİR GÜN BİLE SÜRMEDİ

Dün gece yapılan 5 lira 35 kuruşluk indirimin etkisi henüz hissedilmeden, bu gece itibarıyla motorinin litre fiyatına 6 lira 24 kuruşluk tarihin en büyük zammı yapıldı.
Bu artışla birlikte yapılan indirim tamamen geri alındığı gibi, fiyatlar önceki seviyesinin de üzerine çıktı. Zamlı tarifeler gece yarısından itibaren pompalara yansıtıldı.
MOTORİN FİYATLARI 75 TL EŞİĞİNİ AŞTI

Yapılan son düzenlemenin ardından İstanbul’da motorinin litre fiyatı 75 TL sınırına dayanırken; Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde 76 TL seviyesi geride bırakıldı. Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) ve benzin fiyatları da yüksek seyrini koruyor.





HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.